BLACK SPACE RIDERS til Sandnes (5/11)

BLACK SPACE RIDERS til Sandnes (5/11)

Lørdag 5. november 2011 – Sandnes/Tribute

 

BLACK SPACE RIDERS

 

C.C. NOK  200/150

18 år leg plikt

 

http://theobelisk.net/obelisk/wp-content/uploads/2010/11/blackspaceriders.jpg

 

Vi Kjører på med Tyske Black Space Riders neste helg. Dette er altså Lørdag 5 Nov.

Den 5. november gjester de tyske riffmesterne Black Space Riders Tribute. Deres første full-lengder, selvtitulerte Black Space Riders, kom ut i 2010 til gode kritikker. De har også spillt inn sin 2. plate som kommer ut snart. Gjør dere klar til en kveld som handler om rommet, alle sangene på førsteplata har ordet "space"… i seg. Black Space Riders blander gode riff med en dose selvironi.
Det handler om å ha det morsomt og slippe seg selv løst. Sanger som "Lonely Space Tricking Man" og "Stoned Bikers in Space" er tydelige eksempler på dette.

De er tydelig inspirert av stonerrock band som Orange Goblin og Kyuss. De beskriver også seg selv som audiofile. De er svært opptatt av lydbilde, både live og på plate. Tilbakemeldinger fra andre musikere om produksjonen viser at dette stemmer. Produksjonen på førsteplata er tilnærmet perfekt, og for oss som er så heldige og har fått høre andre plata, så er den like gjennomført. Gjør dere klar for en kveld med tunge riff og deilig stonerspace rock!

Supporten er det Harpua fra Stavanger som tar seg av. Harpua er en trio som spiller dynamisk og drivende støyrock. Bandet holder et høyt tempo og har som mål å levere solid trøkk og energi på scenen. Inspirasjon hentes fra bla. Motorpsycho, Sonic Youth, QOTSA og Black Sabbath.
De er også bekreftet klare for Zoom 2011 på Checkpoint Charlie.

Dørene åpner 20:00
Konsertstart 21:30
CC: 200/150 (medl.)
Aldersgrense 18 år

www.myspace.com/blackspaceriders/music
www.myspace.com/harpua-band
www.tribute.no