U.D.O. på Trondheimsbesøk (13/10)

U.D.O. på Trondheimsbesøk (13/10)

Torsdag 13. oktober 2011 – Trondheim/Blæst

 

U.D.O.

+

SISTER SIN

+

SEVENFIELD

 

C.C. NOK 250/320

20 år leg plikt

 

UDO_Band_live.jpg

U.D.O. er et tysk heavy- speed metal-band, som ble startet av tidligere Accept-vokalist Udo Dirkschneider. Bandet ble startet i 1987, og ga ut sitt første album Animal House i 1988, etterfulgt av Mean Machine i 1989. U.D.O. beviste derav at de spilte en renere og tyngre form for heavy metal enn hva Accept hadde hatt. De har også mottatt negativ kritikk fra fansen fordi de bruker trommemaskin på albumene. Dette blir gjort av gitarist og tidligere Accept-trommis Stefan Kaufmann som også står for mye av produseringen på albumene. Bandet er også kjent som et web-aktivt band, i og med at de har en seksjon på sine hjemmeside hvor fans kan stille sprøsmål til frontman Udo og få svar, samt en blogg som holder fans oppdatert med hvor de ligger i turne-planer, studio-miksing o.l.

http://www.udo-online.com/