VULTURE INDUSTRIES på Helhus på Kvarteret i Bergen (1/10)

VULTURE INDUSTRIES på Helhus på Kvarteret i Bergen (1/10)

Lørdag 1. oktober 2011 – Bergen/Kvarteret

 

HELHUS

 

VULTURE INDUSTRIES

+

TORTURE DEVICE

+

CLAYMORDS

+

KRAKEN

 

C.C. NOK  50,-

18 år leg plikt

 

Før forberedelsene til neste studioplate går i gang for fullt gjør Vulture Industries en eksklusiv konsert på Kvarteret i Bergen. Den avholdes som en del av helhus arrangementet lørdag 01 oktober og bandet går på scenen 24.00. Vi vil her kjøre et utvidet show som inkluderer gjester og fremførelse av låter som har vært sjelden vare i live settet vårt. Forberedelser er i gang til et show utenom det vanlige og vi krysser fingrene og håper hele bandet overlever kvelden. 

VULTURE UNDUSTRIES er også klare for neste års HELLFEST i Frankrike.

http://www.myspace.com/vultureindustries