The Untouchables Hard Rock Club avlyser alle konserter i år.

The Untouchables Hard Rock Club avlyser alle konserter i år.

The Untouchables Hard Rock Club avlyser alle konserter i år.

The Untouchables Hard Rock Club er en frivillig organisasjon som baserer hele sitt arbeide på medlemmers frivillighet. Vi har de 5 årene vi har eksistert hatt artister i verdensklasse, både nasjonale og internasjonale.
De siste 2 årene har konsertfrekvensen vært for høy, inntekten for liten og klubben har pådratt seg noe gjeld. På grunn av den økonomiske situasjonen og en snuoperasjon for å bedre økonomien i klubben, ser vi oss nødt til å avlyse alle planlagte konserter frem til 1. januar 2012 med unntak av 5. november, da The Dead and the Living kommer for å ha konsert og spille inn video.

Ved å gjøre et så drastisk tiltak håper vi å få litt pusterom til å ordne opp i de økonomiske forhold samt å legge en god konsertplan for 2012 som skal by på det beste rocken har å by på.

The Untouchables Hard Rock Club beklager dette på det sterkeste til artister og ikke minst vårt kjære publikum, men jobber hardt for å komme sterkt tilbake i 2012.

Vi håper og tror på forståelse fra artister og management at avtaler vi har frem til nyttår blir sagt opp uten økonomiske konsekvenser for klubben. Dette er vi helt avhengige av hvis vi skal klare å snu økonomien og fortsette vårt arbeide for å være en av de fremste konserttilbyderne i Norge.

Med hilsen

The Untouchables Hard Rock Club