THE QUIREBOYS med turne i Sverige og Norge

THE QUIREBOYS med turne i Sverige og Norge

Det legendariske rockebandet THE QUIREBOYS legger 21. september ut på en turne i Sverige og Norge. Med "This is Rock n roll tour 2011 " gjør bandet 6 konserter i Sverige i tillegg til 7 i Norge. Det er byene Halden, Oslo, Jevnaker, Notodden, Odda, Bergen og Kopervik som er de utvagte norske byene.
 
Siden combacket på begynnelsen av 2000 tallet så har bandet jobbet knallhardt i Skandinavia. I 2010 spilte bandet 2 konserter under Sweden Rock som eneste band. Her i Norge ble Norway Rock Festival besøkt i sommer. Bandet har gjennom denne jobbingen skaffet seg en solid fanskare over hele Scandinavia. Originalmedlemmene Jonathan "Spike" Gray på vokal og Guy Griffin på gitar fronter fortsatt bandet som består av et knippe glitrende musikere. En konsert med The Quireboys er en stor fest med en rekke av bandets hits fra 90 tallet men det vil også bli smaksprøver på ny musikk. Bandet skal på nyåret i studio for innspilling av nytt album som skal ut på våren 2012. 
 

The Quireboys "This is Rock,n roll tour 2011 "
21 sept Rockland SALA (Swe)
22 sept Gøta Kjeller STOCKHOLM Sweden Special Guest Close Quarters (Swe)
23 sept Sticy Finger GØTEBORG Sweden special Guest Close Quarters (Swe)
24 sept Kulturbolaget MALMØ Sweden Special guest Close Quarters (Swe)
27 sept Feelgood HALDEN (Nor)
28 sept Gamla OSLO Norway Spesial Guest Hollywood vampiers (Nor)
29 sept La Grand ESKILSTUNA Sweden Spesial guest The Playmates (Swe)
30 sept Glassheim JEVNAKER (Nor)
01 oct Zaragon JØNKØPING (Swe)
05 oct Arno NOTODDEN (Nor)
06 oct Iris Scene ODDA (Nor)
07.Oct Madam Felle BERGEN (Nor)
08.oct Oktober rock night KOPERVIK (Nor)

 
 
The Quireboys så dagens lys i London i 85/86 da Newcastle gutten Spike traff Gay Bailey på hans lokale pub. Gjennom klubbspillinger i London fikk bandet tilbud om å spille på Reading Festivalen i 87. Bandet hadde da sluppet singlene "Mayfair" og "Theres she goes again". Ginger (The Wildhearts) ble medlem og gjorde sin debut med bandet på denne festivalen. Suksessen på Reading festivalen førte til at bandet fikk varme opp for Guns & Roses på Hammersmith, noe som åpnet en mengde nye dører. Flere store plateselskaper luktet på bandet og inn kom Ozzys frue, Sharon Osbourne og tok over manageransvaret for bandet etter Margueesjefen Bush Telfer. Igjen turnerte bandet verden rundt alene eller sammen med folk som Alice Cooper, Whitesnake og Ufo. De fylte Tokyo Dome med 50 000 mennesker og Spikes drøm gikk i oppfyllelse da de spilte på et fullpakket St. James Park i hjembyen Newcastle før Rolling Stones entret samme scene. Resten er rockehistorie.