Drømmesjansen: Vil du spille på Rockefeller?

Drømmesjansen: Vil du spille på Rockefeller?

Drømmesjansen: Vil du spille på Rockefeller?

Nå kan drømmen gå i oppfyllelse! 13. oktober står et av Sveriges råeste liveband på scenen, og nå har nettopp ditt band sjansen til å varme opp. Vi ser etter et passende band som kan levere et 30-minutters sett før selveste Sahara Hotnights! Send tekst og link til musikk til post@rockefeller.no innen 8. september. Alle innsendte bidrag vil bli vurdert av bookingavdelingen på Rockefeller og vinner offentliggjøres 15. september. Mailen merkes "Drømmesjanse".

 

Rockefeller torsdag 13. oktober

SAHARA HOTNIGHTS

+ support

 

De svenske rockedamene feirer snart 20 år som band og er klare med sitt femte album, denne gangen under ledelse av produsent og Bear Quartet-gitarist Jari Hapaalainen (Ed Harcourt, Eldkvarn, Moneybrother). Albumet inneholder blant annet den bredbente rockeren "Oh’s" og den nydelige poplåta "Vulture Feet".

 

 

www.saharahotnights.com

Bill. kr. 250,- + bill.avg.

18 år leg.