PRIMAL SCREAM TIL SENTRUM SCENE! (27/8)

PRIMAL SCREAM TIL SENTRUM SCENE! (27/8)

PRIMAL SCREAM TIL SENTRUM SCENE!

Lørdag 27. august står Primal Scream endelig på en klubbscene i Oslo igjen! I år er det 20 år siden de ga ut det sagnomsuste mesterverket "Screamadelica", og jubileet feires med en eksklusiv Oslo-konsert der albumet fremføres i sin helhet.

"Screamadelica" kom ut i 1991 og ble først og fremst hyllet for sin unike produksjon og låter, der elementer fra rockehistorien og housekulturen ble mikset sammen til en helt spesiell lytteropplevelse. Sterkt påvirket av samtidens musikalske omgivelser fanget albumet på alvor 90-tallets tidsånd, men har inspirert og påvirket andre musikere helt siden utgivelsen.

"Primal Scream har allerede headlinet flere av Europas største festivaler og høstet massive kritikker for fremføringen av "Screamdelica". Ikke bare kan vi love en fantastisk konsert med Primal Scream, men også en unik fremføring av et album som har påvirket utallige band helt siden det ble gitt ut", sier arrangør Peer Osmundsvaag.

I 2011 låter albumet forbløffende friskt og har figurert på en rekke lister over tidenes beste. I 1992 mottok blant annet Primal Scream den prestisjefylte prisen Mercury Awards for "Screamadelica". 20-års jubileet ble nylig feiret med en utvidet gjenutgivelse av albumet.

Konserten med Primal Scream på Sentrum Scene 27. august er flyttet fra Festningen 2011, som dessverre måtte avlyse programmet sitt samme dag. Mer om dette kommer i egen pressemelding fra Festningen.

Billetter er tilgjengelig på Posten, Narvesen, 7-Eleven og Billettservice .