GAMMA RAY klare for Sweden Rock kryssningen

GAMMA RAY klare for Sweden Rock kryssningen

 
Gamma Ray klara för Sweden Rock-kryssningen!

gamma.jpg

Tyska power metalveteranerna Gamma Ray, med legendariske Kai Hansen i spetsen, är klara för Sweden Rock-kryssningen 6-7 oktober!

Sweden Rock-kryssningens line-up är därmed komplett och ser ut enligt följande:

Gamma Ray
Exodus

Anvil

Helix
Dark Funeral

Hell

 

Gamma Ray

Kai Hansen är en av hårdrockshistoriens mest ikoniska och inflytelserika gestalter. Som grundare och ledare av tyska Helloween skapade han näranog egenhändigt ett av 80-talets mest distinkta sound, och gav upphov till den nya genren power metal. Efter att ha lämnat Helloween slog sig gitarristen ihop med blivande Primal Fear-sångaren Ralf Scheepers – Gamma Ray var ett faktum. Bandet tog vid där Helloween hade slutat och har sedan 1990 fortsatt leverera det ena klassiska albumet efter det andra, senast 2010 års "To the metal". Sedan "Land of the free" (1995), Gamma Rays kanske mest hyllade platta, har Kai också återtagit sin gamla roll som sångare. Uppföljaren och stora genombrottet "Somewhere out in space" (1997) introducerade den klassiska sättningen kompletterad av Dirk Schlächter (bas), Henjo Richter (gitarr) och Daniel Zimmermann (trummor). Denna kryssning är extremt stolt att kunna presentera ett av metalscenens mest uppburna band, som därtill aldrig misslyckas med att försätta livepubliken i extas.

 
Mer info hittas på Sweden Rock-kryssningens nya hemsida, www.swedenrockkryssningen.com.
Vi finns även på Facebook: www.facebook.com/swedenrockcruise

Info om spelordning och övrigt program kommer inom kort.

Biljetter inklusive hyttplats säljs för från 595 kr och bokas på http://www.tallinksilja.com/sv/cruises/special/galaxy/swedenRock2011.htm. Du kan även ringa Tallink Silja på 08-666 3333. Produktkod att ange vid bokning: METAL.