Info om WARDRUNA gigen under HITS

Info om WARDRUNA gigen under HITS

 

WARDRUNA OPPDATERING: Unik konsert under Hole in the Sky, musikkvideo og albumoppdateringer.

Det er mye som skjer for Wardruna om dagene. 27. august skal de spille en unik konsert i Bergen under Hole in the Sky. De skal spille på Logen Teater og de vil være langt ifra en ordinær konsert. Wardruna skal spille med et utvidet besetning. Tretten musikere skal gjøre Wardrunas allerede mektige og magiske musikalske utrykk enda mer massiv.

 

Wardruna er også stolt av å presentere deres første selvlagde musikkvideo. Siden starten av Wardruna var deres visjon at videoer og andre visuelle elementer skulle være en viktig del av prosjektet. Dette er bare første steg i denne planen og Wardruna planlegger å videreutvikle dette aspektet av prosjektet mot deres neste album.

 

http://www.youtube.com/watch?v=54PpjO0bKWI
http://vimeo.com/26239863

Vinylutgaven av "Runaljod – gap var Ginnunga"  (2009) er nå sluppet gjennom Alone Records / Burning World Records. Den vil blant annet være tilgjengelig i Wardruna sin nettbutikk innen midten av august. Den vil også bli solgt på ovenfornevnte konsert.

Til slutt en kort statusoppdatering om neste Wardruna-album fra Kvitrafn: "Det gjentakende spørsmålet om når det neste albumet vil bli ferdig er ikke lett å besvare. Jeg er godt i gang med opptakene og det er god framdrift i arbeidet. Når det er sagt må jeg si at på grunn av de krevende konseptene bak disse albumene kan jeg ikke påskynde prosessen. Jeg håper å være ferdig med innspillingene neste sommer, men jeg kan naturligvis ikke gi noen løfter nå. Det eneste som betyr noe nå er å lage musikk som jeg er fornøyd med, uansett hvor lang tid det vil ta."

 

www.wardruna.com

www.myspace.com/wardruna