STRYPER spiller konsert på Rockefeller (11/6)

STRYPER spiller konsert på Rockefeller (11/6)

Lørdag 11. juni 2011 – Oslo/Rockefeller 
 

STRYPER

 

C.C. NOK 300,-

18 år leg plikt

 

MEET & GREET BILLETTER $100

 

I over 25 år har de amerikanske kristenrockerne vist at metal og rock ikke nødvendigvis må komme fra Gamle Erik’s vugge. Gruppa har hatt en håndfull hitlåter med "Calling on You" og "Free" som de mest kjente og nå er de ute med plata "The Covering". Tim Gaines er tilbake på bass, så det er den klassiske besetningen som kommer, med Michael Sweet (gitar/vokal), Oz Fox (gitar) og Robert Sweet (trommer).
Bill. kr. 300,- + bill.avg. 18 år leg.

I forbindelse med konserten er det også mulig å møte bandet! Det blir solgt Meet&Greet billetter til alle konsertene Stryper gjør på denne turnéen. Billetter finner du her. Pakken inkluderer: Møte med bandmedlemmene, bilde tatt med bandet, autograf og annet. Merk: Meet&Greet-pakken inkluderer ikke billett til konserten, det må du kjøpe i tillegg.