JOE LYNN TURNER samarbeider med norsk band

JOE LYNN TURNER samarbeider med norsk band

Joe Lynn Turner &
Come Taste the Band
 

Om èn rockevokalist preget starten på 80-tallet, så var det den mektige Joe Lynn Turner. Som
vokalist i Deep Purple, Rainbow og for Yngwie Malmsteen gjorde han hardrock til allemannseie takket være en fantastisk stemme, karismatisk sceneopptreden og det perfekte utseende.

Han debuterte i Rainbow i 1980 og frontet to av bandets største hits, I Surrender og Stone Cold. Sammen med Ritchie Blackmore, gjorde han Rainbow til et megaband på første halvdel av 80-tallet. Seinere revitaliserte han Deep Purple som Ian Gillans erstatter i 1990. Joe Lynn Turner regnes av mange som en av de store vokalistene innen hardrocken. Sammen med bla. avdøde Ronnie James Dio, var han med å definere frontmannrollen i en hel sjanger!

 

Hvordan reagerer så en mann som har solgt millioner av plater og spilt sammen med mange av verdens beste musikere, på et lydopptak fra en låve i Telemark med purplemesterne i Come Taste the Band?

Svar: “O my god, I really want to do this!

Det han vil gjøre og skal få lov til, er å spille de største låtene til Deep Purple og Rainbow, sammen med CTTB på Kartfestivalen 20 august. Her kan forventes Smoke on the Water, Highway Star, Long Live Rock`n Roll, I Surrender og en haug med andre klassikere. Come Taste the Band er kanskje mest kjent for sitt samarbeid med Glenn Hughes fra nettopp Deep Purple. Nå fører bandet Purple/Rainbow-arven videre, med Joe Lynn Turner som frontmann!

Dette blir en drømmeopplevelse for alle fans av Deep Purple/Rainbow og alle andre som elsker ekte rock `n roll!

Dette blir en helt eksklusiv konsert, kùn fremført på Kartfestivalen!

En forrykende avslutning på Kartfestivalen 2011 og vår gave til dere!

Info:

www.kartfestivalen.no
www.facebook,com/cometastetheband
www.joelynnturner.com
www.johenning.com

Andre artister som er klare for Kartfestivalen 2011: Gogol Bordello og The Waterboys!

Kartfestivalen arrangeres 18-20 august, Gvarv i Telemark.