EXELOUME med releasegig på Fru Lundgreen (13/5)

EXELOUME med releasegig på Fru Lundgreen (13/5)

Fredag 13. mai 2011 – Trondheim/Fru Lundgreen

 

EXELOUME

+

VECORDIOUS

 

C.C. NOK 80/150 inkl CD

18 år leg plikt

EXELOUME er et death/thrash metal band fra Trondheim, Norge. Bandet er hovedsakelig påvirket av amerikansk thrash metal fra ’85-’89, og old-school death metal fra ’89-’92. Grunnlagt av Tom "Welhaven" Wahl (Anti-Depressive Delivery, Bethzaida, Atrox, Maelstrom), tok det litt tid å finne medlemmer av hans valg. På slutten av 2008 startet de innspillingen av det som skulle bli ‘The Longest Shadow ". Bandet gjorde det meste av innspillingen selv på forskjellige lokasjoner og i oktober 09 var demoen endelig ferdig.
Tidlig i 2010 spilte de inn sin andre demo "Fairytale av Perversion" som senere også ble tittelen på debutalbumet. Denne innspillingen var den første med dagens line-up. I løpet av sommeren / høsten 2010 spilte bandet inn sitt debutalbum, og det ble produsert av Rune Stavnesli (Keep of Kalessin) og mikset / mastret av Dan Swanö. Albumet inneholder også gjesteopptredener av Andy Laroque (King Diamond og Dan Swanö. Coverarten ble laget av Ed Repka, en kar som tidligere har jobbet med band som Death, Atheist og Megadeth.
I februar 2011 signerte Exeloume platekontrakt med det svenske plateselskapet ViciSolum Production og ble det første ikke-svenske bandet i stallen deres. Debutalbumet lanseres fredag ​​13. mai 2011.

http://www.snotpope.com/exeloume