Helgens konserter på Tribute

Helgens konserter på Tribute

Vi kjører konsert på Tribute Fredag 6 og Lørdag 7 mai med bandene Hayseed Dixie (US) (Fredag 6mai) og Voodo Jhonson (uk) og lokale Bellatoxic (Lørdag 7 mai)

Fredag 6. Mai
 
Hayseed Dixie (US)


Billetter kan kjøpes på Sandnes Kulturhus og på Bilettservice.no

HayseedDixie_1.jpg

Hayseed Dixie fra USA, tidligere kalt "AC/Dixie", er som kjent et bluegrassband som har slått seg opp på å spille bluegrassversjoner av først AC/DC-låter og senere Kiss og annen heavy. Men tro for all del ikke at dette er et simpelt cover-band, for hvis moroa rundt covringen gir seg er bandet MER enn kapable ti…l å holde publikums fokus med en energi og kvalitet i sin musikk langt utover de europeiske grenser!

Legenden skal ha det til at de fire karene i Hayseed Dixie kommer fra dypeste Appalachia, hvor de spilte akustisk musikk i tradisjonen etter deres forfedre. En dag ramlet de over en bunke AC/DC-plater i en krasjet bil, spilte dem på en platespiller kun med 78-hastighet og endte med å bli så inspirert at de spilte inn et helt album med AC/DC-covere.Det kom i 2001. Siden har de vært oppvarmere for nettopp AC/DC, covret blant mange andre Kiss, Joan Jet, Ted Nugent, Scissor Sisters, Judas Priest og Black Sabbath.

Bandet er ekstremt samspilt og tett, og man merker ikke at de ikke bruker trommer. Banjo, fiolin og mandolin m.m, samt beintøff vokal gir HAYSEED DIXIE et uttrykk som oser dans, svette, støv og høy promille! Bandet har spilt i over 20 land og holdt mer enn 1000 livekonserter, blant annet på Glastonbury og Roskilde.

Sceneantrekk er snekkerbukser og kinnskjegg, og Wheeler har publikum i sin hule hånd med morsomme tanker og historier med rånete poenger, selvfølgelig. Som vokalisten selv sier: – "Vi er et rock’n’roll band og vi spiller musikk vi liker samtidig som vi drikker øl. Derfor håper vi at andre øldrikkere hører på musikken vår. Mesteparten av tiden tror jeg de gjør det", forteller vokalist John Wheeler. "Når konserten er over er publikum forhåpentligvis nakne på gulvet!"

Dørene åpner 20:00
Konsertstart 21:30
CC: 250/200 (medl.)
Aldersgrense 18 år

Lørdag 7. mai
 
Voodoo Johnson (UK) og BELLATOXIC

VoodooJohnson_1.jpg

VOODOO JOHNSON:
Voodoo Johnson er et fantastisk up-and-coming band fra England, nærmere bestemt Birmingham, byen som har fostret band som Black Sabbath, Judas Priest og Diamond Head, alle band som vet hvordan de skal lage gode riff og melodier.

De har blitt beskrevet som: "With a sound influenced from the blues-rock royalty of Aerosmith, fused with the stadium-filling riffs of Guns n’ Roses, the dark atmospheres of Alice in Chains, and the hard hitting grooves of Audioslave", så oser det formelig klassisk heavyrock av Voodoo Johnson.

Deres debut-plate "10,000 Horses" ble meget godt mottatt av den Europeiske rockepresse, der magasinet Classic Rock roste albumet opp i skyene.
Det skal bli meget hyggelig å kunne ønske dette spennende bandet velkommen til Sandnes.

BELLATOXIC:
Support for kvelden er lokale BELLATOXIC som også representerer den klassiske hardrock-sjangeren, de er noe av det mest lovende som er kommet ut av Sandnes på veldig lang tid, noe den nye knallsterke videoen deres "The End " er et bevis på.

Bandet ble grunnlagt av Arnt Dåstøl, Isabell Dåstøl og Bjarte Moe som alle har lang fartstid fra bandet Cassock, nye menn på laget er Tommy Grude og Gunnar Aarrestad.

Dørene åpner 20:00
Konsertstart 21:30
CC: 200/150 (medl.)
Aldersgrense 18 år