THE DARKNESS til Norway Rock

THE DARKNESS til Norway Rock

THE DARKNESS (UK)
 
BLIND GUARDIAN (GER)
erstatter Hellyeah som utgår.

GUARDIANS OF TIME

 

ENDELIG!
 
Etter 5 års pause, har orginalbesetningen i den engelske rockegruppen THE DARKNESS annonsert deres comeback på scener verden over.
 
Bandet slo ned som en bombe I 2003, rakk å gi ut 2 album før vokalist Justin Hawkins sa takk for seg i 2006. Etter å ha jobbet med andre prosjekter har de nå funnet ut at de ville samles igjen og sitter nå i studio for å lage musikk sammen igjen.
 
Første konsert bli 10. Juni på årets Download-festival i England før de gjester utvalgte stederi Europa. Og vi kan endelig bekrefte at The Darkness vil gjeste Kvinesdal i sommer som eneste sted I Norge.
 
Norway Rock Festival er utrolig stolt over å kunne presentere en eksklusiv konsert med The Darkness lørdagen på sletta i Kvinesdal.

Vi fikk også en lei melding om at Hellyeah trekker seg fra siste del av sin turné, og at blant annet Norway Rock konserten går ut. Inn kommer Blind Guardian som erstatter på torsdagen, med sine middelalder tekster, raske power metal rytmer og allsang.

THE DARKNESS (UK)


The Darkness slo ned som en bombe I 2003 med sin debutskive "Permission To Land". Plutselig var The Darkness overalt. Med hit-låter som "I Believe In A Thing Called Love" og "Love Is Only A Feeling" har bandet toppet lister over hele verden med sin 70-tallsduftende glamrock og Justins særpregede vokal. De vant tre Brit Awards I 2004 og hadde fem top-10 hits med "I Believe In A Thing Called Love".
 
I 2005 slapp de sitt andre album "One Way Ticket To Hell… And Back" før vokalist Justin Hawkins sluttet I 2006. Siden da har de jobbet musikalsk på hver sin kant I ulike prosjekter, før de I desember 2010 satte disse gruppene på vent for å begynne å jobbe sammen igjen.
 
For tiden er de innelåst I et studio og jobber med nye låter som vil bli å finne på dere etterlengtede tredjealbum.
 
Norway Rock Festival gleder seg til å kunne høre nye smakebiter fra The Darkness på Øyesletta!

 

 

TheDarkness_11.jpg

 
The Darkness er:
Justin Hawkins, Dan Hawkins, Frankie Poullain, Ed Graham.

www.myspace.com/thedarkness

 
 

 

BLIND GUARDIAN (GER)

Blind Guardian er et tysk power metal band som gav ut sin første plate i 1988. Med middelalder inspirert musikk, tekster og kjappe rytmer, har bandet også klart å lage allsangbaserte refrenger. Et fremragende live-band som man tydelig ser på deres live DVD "Imaginations through the looking Glass".

"At The Edge Of Time," den siste plata fra de musikalsk inspirerte og kreative medlemmene; Hansi Kürsch (vokal), André Olbrich (gitar), Marcus Siepen (gitar) og Frederik Ehmke (trommer og symboler), levner absolutt ingen tvil om at BLIND GUARDIAN fremdeles hersker som ledende protagonist på sitt felt.

På slutten av 80 tallet og tidlig 90 tallet, erobret tyske BLIND GUARDIAN hjerter verden over i metal miljøene med utgivelsen av "Battalions Of Fear"(1988), "Follow The Blind" (1989), "Tales From the Twilight World"(1990), and "Somwhere Far Beyond(1992).
Ikke bare klarte utgivelsene "Imaginations From The Other Side" (1995), "The Forgotten Tales" (1996) og "Nightfall In Middle-Earth" (1998) å motta hyllest fra fans og kritikere til tross for en tøff musikk bransje, det ledet også frem til et av Høydepunktene i karrieren så langt, det nå legendariske Guardian Open Air – en to dagers festival i Coburg.

Det tok 4 år å lage albumet "At The Edge Of Time" som er det siste mesterverket fra Blind Guardian. "Ved hver lansering ønsker vi å definere oss selv på et nytt nivå, sier hovedmannen hansi Kürsch. Når Hellyeah valgte å trekke seg fra siste del av turnéen sin, var disse en enkel erstatter til torsdagen. Forbered deg på et energisk live set med trøkk og allsang fra denne gjengen "Nightfall in Kvinesdal .. "

 

 

BlindGuardian_11.jpg

www.myspace.com/blindguardian/music

 
 

 

GUARDIANS OF TIME (NO)

Guardians Of Time blir sett på som et av de ledende innenfor melodiøs metal rock i Norge. Musikerne holder høy musikalsk kvalitet, med tidligere erfaring fra band som Trail of tears og Nobody.  Sceneshowet er kjent som energisk og kraftfullt og de klarer å underholde publikummet fra start til slutt, så vi gleder oss til å oppleve dem på Tjodolv Rock stage på lørdagen.

 

 

GuardiansOfTime_11.jpg

 

www.myspace.com/guardiansoftime/music