SPIT LIKE THIS på Tribute (1/4)

SPIT LIKE THIS på Tribute (1/4)

Vi kjører på med konsert på Tribute igjen 1. April. Denne gang huser vi Borderline Case og Spit Like This.

Spit Like This er et Londonbasert glam-sleaze rockeband, som omtaler seg selv som "The bastard child between Motorhead and Motley Crue" (!).

Bandet som ble startet av Lord Zion (voc) og Vikki Spit (bass) oser av sleaze sterkt inspirert av Rocky Horror Picture Show. I følge legenden om bandet finansierte de sin første utgivelse ved å selge Vikki`s brukte truser på eBay…! Spit Like This er på full fart oppover og har de siste årene hatt prestisjetunge jobber på festivaler som bl.a Hard Rock Hell og supportjobber for band som Twisted Sister, Wednesday 13 og La Guns. Etter 4 ep`er, der den siste "Sleaze Sells…..But Who`s Buying" fikk øynene opp på Engelsk metalpresse, er bandet nå kommet til den andre full lengderen "The Normalityville Horror", som er produsert av Chris Tsangarides. Han har utgivelser som "Painkiller" av Judas Priest og "Blizzard Of Ozz" av Ozzy Osbourne på merittlista. I tillegg har han produsert Bruce Dickinson, Thin Lizzy og Anvil. Tsangarides kan bl.a ses i filmen "The Story Of Anvil".
Det knytter seg store forhåpninger til den nye platen og det blir spennende å se bandet på scenen på Tribute 1 april.

Support for kvelden er Borderline Case som har spillt Sleazy Rock`n`Roll i en årrekke,2004 for å vær nøyaktig,de har 3 ep`er under beltet og tittelen på den siste sier vel alt`"Underpaid and Underrated".
Borderline Case har spillt på Tribute noen ganger tidligere og det er kjekt å kunne ønske dem velkommen tilbake.

 

Dørene åpner 20:00
Konsertstart 21:30
CC: 200/150 (medl.)
Aldersgrense 18 år