Glasvegas kommer til Rockefeller fredag 20. mai!

Glasvegas kommer til Rockefeller fredag 20. mai!

Glasvegas kommer til Rockefeller fredag 20. mai!

Skottene, som NME mente definerte lyden til siste halvdel av 2000-tallet, kommer til Oslo 20. mai! Forrige gang de var i Oslo, i 2009, kom de i kjølvannet av sin første plate "Glasvegas" og spilte for et fullt, ekstatisk Rockefeller. Platen fikk panegyriske anmeldelser i pressen, blant annet en sterk sekser i Aftenposten.

Glasvegas er ikke bare kritikeryndlinger, men også favoritter blant publikum. De solgte ut Rockefeller i fjor og lagde et vanvittig liv, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul.

Glasvegas ble dannet i 2003 av fetterne James og Rab Allan, og begynte karrieren med å spille konserter i og rundt Glasgow. I 2006 ble de oppdaget av den mektige Oasis-manageren Alan McGee som, selv om han aldri har vært manager for bandet, har vært en svært uttalt støttespiller. Han har blant annet sagt at Glasvegas kommer til å forandre livet til mange mennesker. Andre prominente fans av bandet er Debbie Harry fra Blondie, Carl Barât fra The Libertines og Ian Brown fra det legendariske Stone Roses.

Vi gleder oss til å få Glasvegas tilbake for å lage fest på Rockefeller. De er kjent for å alltid levere bra live, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul.

Deres andre album "EUPHORIC ///HEARTBREAK\" kommer ut i april. Her kan du laste ned deres nye sang, "The World Is Yours" gratis: http://www.glasvegas.net/theworldisyours/

Billettsalget starter lørdag 26/3 kl 10.00

" Rett og slett perfekt rock!" (terningkast 6) Aftenposten
" Se opp, alle sammen. Glasvegas er kommet for å bli." (9/10) Musikknyheter
"Glasvegas are still – and we desperately need this right now – a band to believe in". The Independent On Sunday.
"Bands are like people: some shine and some don’t. HYPERLINK "http://www.nme.com/artists/glasvegas"Glasvegas are a gleaming light." NME "They have [… ] delivered a genuinely classic debut. Scotland’s second city has done it again." BBC