BLACK LABEL SOCIETY til Norway Rock

BLACK LABEL SOCIETY til Norway Rock

 

BLACK LABEL SOCIETY (US)    

 

Vi starter uken med å feire at det amerikanske heavy-metal bandet BLACK LABEL SOCIETY endelig har bekreftet at de tar turen til Norway Rock Festival i mellom sin amerika-turnè, og rett før de setter kursen mot Latin-Amerika.  

Bookingansvarlig Kelly Aamodt har i årevis prøvd å få tak i BLACK LABEL SOCIETY til Norway Rock Festival, og uttaler følgende om dagens artistslipp: "Som bookingansvarlig og som gitarist selv, blir dette fantastisk magisk å endelig kunne få se og oppleve gitar-ikonet Zakk Wylde i aksjon på et lite jorde i hjembygda Kvinesdal. Vi er meget fornøyd med å endelig kunne bekrefte BLACK LABEL SOCIETY til årets festival".        

BLACK LABEL SOCIETY (US)

Dette amerianske heavymetal-bandet ble startet opp i 1998 av gitar-ikonet Zakk Wylde. Zakk ble på slutten av åtti-tallet hyret inn som Ozzy Osbourne`gitarist. han jobbet da på en bensinstasjon, og det var her Ozzy plukket ham opp, kanskje sammen med en boks Coka Cola, hva vet vi? Dette samarbeidet førte til enorm suksess, med turnering verden over og mange millioner solgte album. Da Ozzy tok seg en liten ferie i 1992 gikk Zakk solo. Før han rakk å starte Black Label Society i 1998 hadde han takket nei til en jobb i Guns`n`Roses, og lagt på is sitt første soloprosjekt Pride & Glory. Zakk Wylde har vunnet det som kan vinnes av gitarist-priser, og er selv blitt en stor inspirasjonskilde for dagens nye gitarhelter. Selv er han inspirert av gitarister som spenner fra Eddie Van Halen til Al Di Meola til Albert Lee. Som vokalist er han en herlig blanding av Elton John, Greg Allman og Ronny Van Zandt.  

3. mai slipper Black Label Society "The Song Remains Not The Same", som er en samling akustiske versjoner fra "Order Of The Black", samt noe restmateriale som ikke ble med på forrige album. Norway Rock Festival gleder seg til at Black Label Society og deres "Berserkere" inntar Kvinesdal i juli!      

www.myspace.com/blacklabelsociety      

Festivalpass: 1499 ,- + avgift