NORWAY ROCK tour 2011

NORWAY ROCK tour 2011

NORWAY ROCK FESTIVAL OG METALHAMMER NORWAY PRESENTERER:

 

NORWAY ROCK TOUR 2011:

 

PURIFIED IN BLOOD
DJERV
INSENSE

 

25. mars – Oslo, John Dee

26. mars – Kvinesdal, Harvest Bar

01. april – Horten, Scene 37

07. april – Bergen, Kvarteret

08. april – Sandnes, Tribute

09. april – Kristiansand, På Hjørnet

 

* Flere datoer tilkommer 

 

For første gang presenterer Norway Rock Festival en egen turnè!

For å gi alle som elsker rock en liten forsmak på hva de kan vente seg av liveopplevelser til sommeren sender Norway Rock Festival 3 av Norges hotteste rock og metal band ut på turnè.

 

Booking ansvarlig Kelly Aamodt kommenterer:

Vi er kjempefornøyd med denne turne’en. Alle bandene er venner av Norway Rock. Purified in Blood spilte i 2010, mens vi gleder oss til å se Djerv og Insense i aksjon i år. En hel turne’ in the name of Norway Rock….. Det blir ikke bedre enn det!

Det blir en anderledes kveld med konkurranser og Norway Rock Quiz før konsertene starter ,så pass på å møte opp tidlig. 

Nyt dette mens du venter på selve Norway Rock Festival I Kvinesdal 7.-9. Juli!

 

PURIFIED IN BLOOD

Tungmetall-bandet fra Sandnes startet opp I 2003, og slapp sin første EP "Last Leaves of a Poisoned Tree" I 2004. Samme år vant de Zoom-konkurransen. Dette førte til flere turneèr I Norge, Europa og USA. I 2006 slapp de sitt første album "Reaper of Souls", og da vant de også Alarmprisen 2006 for beste liveband, I sterk konkurranse med blant andre Madrugada, Turbonegro og Kaizers Orchestra. 

Purified In Blood ble oppløst I 2007 pga. Uenigheter innad og bandets oppgjør med den kollektive smale stien som hadde fulgt bandet siden begynnelsen, og betydd enormt for alle medlemmene; nemlig Straight Edge (ingen alkohol eller rusmidler av noe slag). Men heldigvis: I 2008 fant kameratene ut at blod er tykkere enn vann og gjenoppstod på hovedscenen på Hove-festivalen samme år.  2010 var året Purified In Blood fullbyrdet sin gjenforening med sitt bekmørke album "Under Black Skies". Deres nye musikalske skinn overrasket de fleste som kjente bandet og deres musikk fra før. De rev seg løs fra sjangerforventninger og laget et genuint album som vil stå som et tidløst monument innen norsk metal. Musikalsk er bandet innom både doom og stoner-sjangeren, samt klassisk metal og thrash. De har tatt tilbake tronen som Norges hardeste band.

www.myspace.com/purifiedinblood

 

DJERV

Djerv er et nytt band dukket opp på radaren tidlig i 2010. Sprunget ut av Trelldom, Animal Alpha og Stonegard, trekker de med seg inspirasjon fra tidligere band, men Djerv er noe nytt. Det låter annerledes. Det er aggresiv rock, farlig fengende, foran et bakteppe av blackmetal? Mange har fått opp øynene for Djerv og ikke minst vokalist Agnete Kjølsrud, som er ute med sin "Headstone EP" i disse dager. Ep-en er en smakebit på debutalbumet som blir ferdigstilt i disse dager. Djerv har blitt omtalt i både norsk og utenlandsk metalpresse som et av de bandene man bør holde øynene åpne for, og allerede sommeren 2010 spilte Djerv på flere av de største festivalene i landet. I 2011 spiller de Inferno Festivalen i påsken og selvsagt Norway Rock Festival til sommeren. Her kan du få med

www.myspace.com/djervmusic

 

INSENSE

Insense har etter tre utgivelser opparbeidet seg et navn som et hardtslående og solid undergrunnsmetalband. Deres første selvtitulerte utgivelse på amerikanske This Dark Reign I 2003, mottok strålende kritikker I amerikansk og europeisk presse, men er en sjelden skatt I Norge. Deretter signerte Insense på Black Balloon Records og ga I 2005 ut Soothing Torture, og så I 2007 The Silent Epidemic. Begge album har som førsteskiva mottatt strålendes kritikker, og befestet Insense` plass på det norske metallkartet.

Bandet har også turnert hver krok av Norge og Europa, og har nettopp gjort ferdig sin fjerde fullengder. Danne Bergstrand (Meshuggah, Strapping Young Lad) produserte albumet over fire intense uker og resultatet kommer til å vekke oppmerksomhet når albumet slippes 8. April. Allerede har innspillingen ført til at Insense ble signert til Anders Fridèn (In Flames) sitt nye management "Selective Notes". Anders hørte Insense I studio og bare bestemte seg for at dette var så bra at han måtte jobbe med dem selv.

De slipper sitt 4. Album "Burn In Beautiful Fire" 8. April.

www.myspace.com/insense 

 

FOR BILLETTER TIL KONSERTENE: SJEKK BILLETTSERVICE ELLER DE ULIKE KONSERTSTEDER