BLOOD COMMAND til Norway Rock

BLOOD COMMAND til Norway Rock

BLOOD COMMAND

Norway Rock Festival ønsker Metal Hammer velkommen til Norge, vi feirer det ved å invitere redaksjonen til et samarbeide om å booke et band til årets festival.

"Dette samarbeidet er gull" uttaler bookingsjef Kelly Aamodt og ser frem til mer samarbeid med Metal Hammer Norge.

" Da Norway Rock Festival spurte Metal Hammer Norway om de ville plukke ut ett band under by:Larm til å spille på festivalen, falt valget vårt på Bergensbandet Blood Command. Vi var flere i redaksjonen som så de på Rockefeller, og ble blåst av banen av trioen. Blood Command tør å ta sjanser, de forlanger vår fulle oppmerksomhet – og det får de! Blood Command er elegante samtidig som de er beinharde – som å få en knyttneve med en fløyelshanske smelt i fjeset. Dette er et band for fremtiden, og vi håper at enda flere kan få øynene opp for Bergenserne. Metal Hammer Norway gleder oss til å se de live igjen..og igjen..og igjen!" sier sjefsredaktør Guro Juul Andersen.

 

BLOOD COMMAND

Selv om Blood Command bare har eksistert som band siden 2009, har de allerede rukket å bli et av Norges mest omtalte nye rockeband og bygd seg en imponerende merittliste som band.

Etter å ha utgitt 2 EP`er på vinyl, hatt haugevis av spillejobber, inkludert steinharde turneèr i Øst-Europa, slapp Blood Command i fjor debutalbumet "Ghostclocks" til strålende anmeldelser både I Norge og Europa. Rocksound, Kerrang og Lydverket, blant andre, var ville av begeistring. De ble også nominert til Spellemannsprisen 2010 i klassen rock.

Bandet har sin bakgrun i pønk- og hardcoremiljøet I Bergen og er oppfostret på aggresiv, kompleks og konfronterende musikk.

"Blood Command er preget av musikken vi vokste opp med. Jeg ser på det som fullbyrdelsen av det uforløste som stod igjen etter at Gluecifer, JR Ewing, Amulet og Turboneger kastet inn håndklet" sier gitarist og låtskriver Yngve Andersen. Han utgjør kjernen i Blood Command sammen med Sigurd Haakaas på trommer og norges tøffeste nye vokalist: Silje Tombre. Bandets evne til å bevege seg mellom genre og Siljes unike stemme, som skifter karakter til hardcore-riff, gjør det umulig å ikke la seg rive med

Blood Command slipper den nye EP`en "Hand Us The Alpha Male" 11. April. Norway Rock Festival er sikre på at Blood Command vil gi deg en konsertopplevelse du sent vil glemme med sin energiske rock!

www.myspace.com/bloodcommand

 

Festivalpass: 1499 ,- + avgift

www.norwayrock.no