5 nye band til NORWAY ROCK

5 nye band til NORWAY ROCK

TNT

U.D.O (GER)

THE QUIREBOYS (UK)

PAGANS MIND

OZZMOSIS

 

Det er tett mellom artistslippene til Norway Rock Festival for tiden. Rett før helgen kunne vi bekrefte mange sterke, norske navn som Mongo Ninja Insense og Breed.

I dag følger vi opp med å kunne presentere TNT, PAGANS MIND og tributebandet Ozzmosis fra Norge, tyske legenden U.D.O og rockebandet THE QUIREBOYS fra England.

Diesel Dahl fra TNT uttaler følgende om at de igjen skal spille på Norway Rock Festival: "Vårt mål er at vår musikk skal bidra til økt fysisk samvær I alle tenkelige former denne kvelden. 10.000 lovers at once!

Dette er jo en uttalelse vi mener vil være til glede for Kvinesdal Kommune, som vi vet har vågale mål mot 2022: en av målsetningene I kommuneplanen er at antall kvindøler skal økes til 7022 innen 2022. Keep On Rockin`

Vi er uansett sikre på at alle fem bandene vil glede publikum under årets festival!

 

Følg med fremover for nye slipp fra Norway Rock Festival.

TNT

Hva får man om man krysser en vokalist med nystartet hjerte, et råskinn av en trommis, en perfeksjonist av en bassist, en gudbenådet kirkemusiker med musikk skapt av en av verdens ypperste kultgitarister?

Jo, da får du et uforfalsket TNT i storform. Bandet, som ikke bare har rocka Norge, men også er et av de få norske rockebanda som kan se tilbake på betydelig internasjonal suksess, har igjen fyrt opp maskineriet. TNT slapp sitt tredje album med dagens besetning 27. Desember 2010, og bandet er tilbake med et hardere sound på "Engine". Albumet er produsert av Ronni Le Tekrø i hans Studio Studio, og låtene er i all hovedsak skrevet av Tekrø og Tony Mills.

Veien mot utgivelse har likevel ikke vært enkel da Mills rett i etterkant av fullført innspilling falt om med hjerteinfarkt på Gardermoen, men takket være rask reaksjon fra flyplassens medisinske personell er han I dag i live.

 

Med en kombinasjon av Ronnis heftige riff og fengende melodier kommer TNT igjen til å tilfredsstille fansen, og publikum på Norway Rock Festival kommer til å få høre gamle slagere I kombinasjon med nye låter som balladen "God Natt, Marie", "Engine" og tyngre låter som "A Farewell To Arms".

www.myspace.com/tnttheband

 

U.D.O (GER)

U.D.O er et tysk heavy-speed metal-band, som ble startet av tidligere Accept-vokalist Udo Dirkschneider.

Bandet ble startet i 1987, og ga ut sitt første album Animal House i 1988, etterfulgt av "Mean Machine" i 1989. Med denne utgivelsen beviste de at U.D.O spilte en renere og tyngre form for heavy-metal enn hva Accept gjorde, og har ført til uttalelser som "As long as U.D.O is with us, METAL will be forever!"

Lurer du på om U.D.O gleder seg til å spille på Norway Rock Festival er det bare å stille spørsmål om dette på bandets hjemmeside. U.D.O er kjent som et web-aktivt band, og fansen kan stille spørsmål til frontmann Udo og få svar, samt at de holder fansen oppdatert via sin blogg.

www.myspace.com/udo

 

THE QUIREBOYS (UK)

Gutta i rockebandet THE QUIREBOYS møttes og startet bandet på en pub i London I 1985, og bygde seg tidlig opp en fast fanskare som bare vokste og vokste. De startet karrieren med å spille på festivaler som Reading samt være support for band Guns `n` Roses, og selveste Sharon Osbourne (kona til Ozzy Osbourne) var deres manager. De solgte over 1 million plater og turnerte over hele verden, enten alene eller sammen med folk som Alice Cooper, Whitesnake og Ufo.

Så kom grunsjen inn i musikkbransjen og bandet tok en liten pust i bakken fra 1993. Men det herrens år 2000 så møttes de igjen og lyttet på et par demoer, og dette var så bra at de kunne ikke la være. Cowboyene var tilbake i sadelen igjen.

Selv om det er over 20 år siden "A Bit Of What You Fancy" kom ut, er vi i Norway Rock Festival sikre på at det blir allsang i Kvinesdal når Spike, Guy Griffin og resten av gutta i The Quireboys slenger ut slager på slager.

www.myspace.com/thequireboys

 

PAGANS MIND

Pagans Mind er et progressivt metal-band fra Skien. De ble startet i 2000 på restene av Silverspoon, og kom samme år med sitt første album "Infinity Divine".

Når de slapp oppfølgeralbumet "Celestial Entrance" i 2002, fikk de stor oppmerksomhet også utenfor Norge. Dette førte til mange turneèr i blant annet USA og Canada.

Siden bandet er fra Skien, så kunne de ikke dy seg da muligheten for å lage en sang for, etter Pagans Mind mening: norges beste fotball-lag: de skrev Odd Grenland-sangen "Helter fra Telemark".

Norway Rock Festival gleder seg til Pagans Mind slipper sitt nye album "Heavenly Ecstasy" til våren før de ankommer Kvinesdal i juli!

www.myspace.com/pagansmind

 

OZZMOSIS

Ozzy Osbourne, Ozzy, The Prince of Darkness, Mr. Crowley… hvem har med respekt for seg selv ikke hørt om denne levende legenden? Denne mannen er nå inne i sitt 5. Tiår som artist og er populær som aldri før.

Ozzmosis er en hyllest til denne legenden, og bandet spiller låter fra hele solokarrieren som strekker seg over 30 år, 10 studioalbum mange live- og samlealbum. Ozzmosis spiller klassiske låter som "Bark At The Moon", "Crazy Train", "No More Tears" etc.

Ozzmosis består av de råeste og mest erfarne heavyrockmusikerne i Norge som vet å ivareta og formidle denne musikalske arven på riktig måte. Medlemmene spiller/har spilt med bl.a. Jorn, Street Legal, Circus Maximus, Pagans Mind, Ken Hensley, The Wheel, Tindrum, Evenrude, Wild Willys Gang etc.

Live vil dette bli en voldsom opplevelse med bredbeint beinstilling og klassisk heavyrock. Ozzmosis vil gi publikum på Norway Rock Festival det unike trøkket og energien som er på alle Ozzy-konserter.

 

Festivalpass: 1499 ,- + avgift

www.norwayrock.no