Enda 2 band klare for Norway Rock

Enda 2 band klare for Norway Rock

INSENSE

MONGO NINJA

 

"Det er deilig å kunne slippe noe hardt og brutalt. Og så noe litt Mongo da:)" sier bookingansvarlig Kelly Aamodt.

Norway Rock Festival er glade for å kunne presentere 2 hardstslående norske band på vårt 3. dryss denne uken: Insense og Mongo Ninja!

Insense er et norsk undergrunnsmetalband som straks er klar med sitt 4. Album: 8. April slipper de "Burn In Beautiful Fire".

Mens de var I studio, så hørte vokalist Anders fra det anerkjente svenske bandet In Flames musikken, og luktet umiddelbart gull. Dermed signerte Anders Fridèn Insense til sitt management "Selective Notes" øyeblikkelig. Det norske plateselskapet Indie Recordings som fra før har artister som Kvelertak og Satyricon I stallen hørte også at bandet for alvor nå hadde vokst opp, og signerte dem sporenstreks for utgivelse I hele verden. Nå skjer det mye fremover for Insense. Lukter vi store utenlandske turneèr her?

Norway Rock Festival har allerede bekreftet In Flames til festivalen I juli.

Og så gleder vi oss til at Kristoffer Schau og Mongo Ninja sparker og slår I hytt og gevær med sin avhengighetsskapende metalpunk. Mongo Ninja er blitt definert som Norges første thrashpunkmetal "supergruppe", og de er klare for Norway Rock!

 

Følg med I dagene fremover for enda flere dryss fra Norway Rock Festival.

 

INSENSE

Insense har etter tre utgivelser opparbeidet seg et navn som et hardtslående og solid undergrunnsmetalband. Deres første selvtitulerte utgivelse på amerikanske This Dark Reign I 2003, mottok strålende kritikker I amerikansk og europisk presse, men er en sjelden skatt I Norge. Deretter signerte Insense på Black Balloon Records og ga I 2005 ut Soothing Torture, og så I 2007 The Silent Epidemic. Begge album har som førsteskiva motatt strålendes kritikker, og befestet Insense` plass på det norske metallkartet.

Bandet har også turnert hver krok av Norge og Europa, og har nettopp gjort ferdig sin fjerde fullengder. Danne Bergstrand (Meshuggah, Strapping Young Lad) produserte albumet over fire intense uker og resultatet kommer til å vekke oppmerksomhet når albumet  slippes 8. April. Allerede har innspillingen ført til at Insense ble signert til Anders Fridèn (In Flames) sitt nye management "Selective Notes". Anders hørte Insense I studio og bare bestemte seg for at dette var så bra at han måtte jobbe med dem selv. De slipper sitt 4. Album "Burn in Beautiful Fire" 8. April.

"INSENSE are not yer typical Norwegian Band – look mum, no corpse paint! They fuse the mechanical assault of Fear Factory and the seething hardcore aggression of Hatebreed with phat Entombed-style grooves. Very fucking cool"

Metal Hammer UK

www.myspace.com/insense

 

MONGO NINJA

Som Mongo Ninja sier selv: "Vi er en hyperaktiv gjeng med tullinger som tidligere har drevet med fyll og fanteri I band som The Cumshots, Emperor, Blood Tsunami og Hellride. Og vi er fremdeles sterkt preget av en oppvekst med dårlig hjemmebrent, Slayer, Poison Idea og Motörhead og vi kommer neppe til å forandre oss nevneverdig før vi kastes I torva en eller annen gang I fremtiden".

I fjor satte bandet en slags norgesrekord med sitt tredje album "Nocturnal Neanderthals som kom 11. Oktober 2010. Dette albumet var deres tredje album på under 1 år.

Med intervjuer og anmeldelser I bl.a. engelske Terrorizer og Metal Hammer UK og ikke minst norske Scream Magazine, med toppkarakterer fra alle, er det tydelig at Mongo Ninja treffer blink med sin skitne trashpunk og bizarre tekster.

Mongo Ninja vekker følelser! Om du blir skremt, flau, glad eller forbanna er opptil deg og avgjøre.

Norway Rock Festival er uansett sikker på at Mongo Ninja kommer til å treffe deg som en knyttneve!

www.myspace.com/mongoninja

 

Festivalpass: 1499 ,- + avgift

 www.norwayrock.no