3 nye band til Norway Rock

3 nye band til Norway Rock

BLACK INGVARS (S)

LUXUS LEVERPOSTEI

INGENTING

 

"Om ikke Luxus Leverpostei og Ingenting har spilt hvert år, så har de mer eller mindre blitt fast inventar I partyteltet på Norway Rock Festival.  Dette er band som leverer år etter år, og det vet vi å sette pris på. Ingen band i teltet lager mer liv enn disse, og vi har store forventninger til at svenske Black Ingvars kommer til å gjøre det samme".

Kelly Aamodt, bookingansvarlig i Norway Rock Festival.

 

Da har VM-festen startet og vi tar folkefesten videre til Norway Rock Festival med å slippe 3 fantastiske partyband. Her blir det masse humor, full party-faktor og noen fantastiske live-opplevelser på Tjodolf-scenen I teltet.

Nå har du også muligheten til å selv kunne være med og bestemme hva Luxus Leverpostei skal fremføre på scenen, ved å gå inn på dere facebookside og legg inn ønsker for din favoritt set-liste.

Følg med de neste dagene for flere dryss fra Norway Rock Festival.

 

BLACK INGVARS (S)

Endelig har vi klart å få Black Ingvars til Norway Rock. Gutta i det svenske humoristiske hardrockbandet sammenfatter det viktigste innen musikkhistorien slik: 1756 ble Mozart født. 1995 ble Black Ingvars født.

Black Ingvars har holdt på i over 25 år, solgt over 800 000 plater, deltatt I den svenske Melodi Grand Prix og hatt show på svensk barne-tv. Og alt er grunnet på at de gjør hardrockversjoner av låter fra så forskjellige genre som pop, danseband, gospel, barnelåter osv. På Tjodolf-scenen I Kvinesdal vil det bli levert et show som er tyngre, tettere og mer rocka enn noensinne fredag 8. Juli.

www.last.fm/music/Black+Ingvars

 

LUXUS LEVERPOSTEI

"VG-lista, Norgesturneèr, Hollywood, Abby Road, TV-opptredener og ikke minst 8 cd utgivelser (3 gullplater, 1 platina) + utskifting av bandmedlemmer, dop, slossing og masse norsk geografi. Ja, tiden går fort når man har det gøy:)" Slik oppsummerer Luxus Leverpostei sin karriere så langt når de nå fyller 20 år i år. Og jubileumet feires med en ny plate og ny turnè.

Norway Rock Festival gleder seg til mye humor, sceneshow og nye låter fra det kommende albumet når Luxus Leverpostei igjen entrer scenen.

www.myspace.com/luxusleverpostei

 

INGENTING

Ingenting skulle egentlig bare være et band som spilte på vennefester rundt om i Sandnes. Men opptak som bandet hadde gjort for privat bruk, begynte å spre seg rundt omkring. Dermed var grunnlaget lagt for en karriere med plateutgivelser og konserter. Anmeldere har tidligere uttalt at Ingenting er et tettspillende rockeband som både har glamrock, blues, pønk og pop som elementer i de varierte låtene sine. Og mange vil ha det til at Ingenting er det "Femte Store" bandet i norsk rock. Bandet bergtar publikum med sin enkle oppskrift: energy, et sparsommelig, men rock-historisk smakfullt utvalg av akkorder, og gitarsolo i midten.

Norway Rock Festival ønsker Ingenting velkommen tilbake og gleder oss til de løfter taket på Tjodolf-scenen.

 

www.myspace.com/ingentingno

 

Festivalpass: 1499 ,- + avgift

www.norwayrock.no