ENTOMBED på Norgesturne denne uka

ENTOMBED på Norgesturne denne uka

 

Det legendariske svenske death metal bandet ENTOMBED kommer på en 3 dagers Norgesturne denne uka. Bergen (Hulen), Trondheim (Byscenen/Polarfest) og Oslo (Betong) er de utvalgte byene som får besøk av LG Petrov og hans kamerater i ENTOMBED denne gangen.

 

Entombed er et svensk death metal band som ble dannet i 1987 under navnet Nihilist. Entombed begynte sin karriere som en tidlig pioner innen skandinavisk death metal som i utgangspunktet skilte seg fra sin amerikanske kollega med sin distinkte gitartone, på begynnelsen av 1990-tallet hadde soundet deres utvidet seg til å inkludere garage rock og andre påvirkninger. Denne nye stilen ble etter hvert beskrevet som death ‘n’ roll. Entombed har blitt påvirket av band som Autopsy, Slayer, Kiss, The Misfits, Motörhead og Discharge. Entombed regnes som en av de fire store death metal bandene i Sverige sammen med Unleashed, Dismember og Grave.

Entombed har 9 studioalbum, 2 liveskiver og rekke splitalbum, EP-er og singler på samvittigheten og har fremstått som et produktivt band med en stor fanbase i alle verdens land. Men i de senere år har det gått mer i stå. Siste skiva "Serpent Saints – The Ten Amendments" kom i 2007 og det har nå gått snart 4 år uten en eneste utgivelse fra svenskene.

 

Entombed_1.jpg

 

24. februar

Bergen – Hulen

ENSLAVED

+

MANIFEST

CC NOK 180,-

 Entombed_Wings.jpg

25. februar

Trondheim – Byscenen

ENTOMBED

+

MONOLITHIC

+

MANIFEST

+

GOAT THE HEAD

C.C. NOK 200,-

 Entombed_Wings.jpg

26. februar

Oslo – Betong

ENTOMBED

+

WYRUZ

+

HELLDEALER

C.C. NOK 225/175,-

 

Alle arrangementene har 18 års aldersgrense.