SAHG i Sandnes (12/2)

SAHG i Sandnes (12/2)

Denne ukes konsert på Tribute vil være Lørdag 12. Februar med Sahg.

Det er ikke alle heavyrockband som kan skilte med en plassering på VG-lista og dobbeltsideoppslag i samtlige av landets største aviser for et debutalbum. Sahg kan det. Med sine dystre akkorder, tunge rytmer og et smaksmettet sus fra 70-tallets tungrockpionerer, fikk Bergenskvartetten publikum og kritikere til å kaste hattene sine i begeistring. Sahg I (2006) fylte et tomrom i den norske metal-faunaen og ble en udiskutabel suksess… her hjemme så vel som i utlandet. To år seinere sementerte bandet statusen sin som Norges udiskutable doom-høvdinger. Sahg II ble av mange sett på som en mer raffinert utgave av debuten, og med spydspisser som Ascent to Decadence og Pyromancer ble platen nok en døråpner for kvartetten. Selv om thrash-inspirasjonen er tydelig og bandet har tillatt seg å krydre med et par moderne progreferanser i gaten til Mastodon, er det aldri tvil om hvem som trakterer instrumentene. Olav Iversens karakteristiske røst sammen med Thomas Tofthagens riffekspertise og det finjusterte kompet til Tom Cato Visnes og Thomas Lønheim bærer fremdeles den ufeilbarlige Sahg-signaturen. Sahg III er lyden av et band som har tatt et par kløktige grep for å perfeksjonere et allerede velfungerende uttrykk, og for å holde fansen interesserte og entusiastiske overfor Sahg – musikken og magien, mystikken og myten. Sahg består av medlemmer fra både Gorgoroth, Audrey Horne og Manngard.

Inngang : 200/150 (medl.)
Dørene åpner 20:00
Konsertstart 22:30
Aldersgrense 18 år

http://www.tribute.no/
http://www.sandnesrockeklubb.com/