INFERNO KICK OFF – Oslo

INFERNO KICK OFF – Oslo

INFERNO KICK OFF LØRDAG 22. JANUAR

Tradisjonen tro inviterer INFERNO til nyårets mørkeste og mest ekstreme Kick off på John Dee Lørdag 22.januar.  Kompromissløse og kanskje Norges grimmeste black metal band URGEHAL står på scena sammen med hardcore punkerne WAKLEVOREN, brutale INSENSE og plateaktuelle HARM, som leverer tung og aggressiv thrash metal! INFERNO’s line-up avsløres i sin helhet med hele 48 band og byr på STORE overraskelser som vi har ventet lenge på å få oppleve her på berget. DJ Nebel sørger for infernalsk fest videre inn den mørke vinternatta.  Dørene åpner 20:00, billetter kr 175,- (+avgift) i salg nå på www.billettservice.no. Begrenset antall!


INFERNO METAL FESTIVAL
har blitt en svart påsketradisjon for metalfans, band og internasjonal musikkbransje med nærmere 50 konserter i løpet av påskeuka siden starten i 2001. INFERNO tilbyr publikum eksklusive konserter i unike omgivelser med noen av verdens beste ekstrem metal – og eksperimentelle artister: fra nye undergrunnsband til etablerte storheter. På INFERNO møtes likesinnede black-packers fra hele verden i Oslo til fire dagers fest, black-metal sightseeing, expo, bransjekonferanser, tattoo, kunstutstillinger, filmgrøss og alt av mørk moro en kan ønske seg. INFERNO FESTIVALEN ønsker alle velkommen til nok en svart metalpåske i Oslo fra 20.- 23.april 2011 – Fire dager og helvetes mange band!

URGEHAL – Kompromissløs black metal fra undergrunnens storheter!
URGEHAL holder ekte norsk black metal’s røtter i hevd og har fortsatt ikke fridd til publikum ved å polere bort det grimmeste og lite lyttervennlige uttrykket sitt. Siden starten i 1992 har de vært tro mot sjangeren med sine sataniske og misantropiske tekster, tung liksminke og meterlange nagler på scenen kombinert med sitt skitne og brutale lydbilde, akkurat slik vi liker det! Fanbasen har vokst jevnt og trutt og blitt store i utlandet. URGEHAL blir sett på som et av de viktigste bandene innenfor sin gren og har hele 7 studio album på samvittigheten med den kritikerroste siste skiva "Ikonoklast" fra 2009. Når URGEHAL entrer scena lørdag 22 januar vil vinternatta eksplodere i et uhellig mayhem av iskaldt hat!


Waklevoren – verste gutta i metal punk klassen!

Waklevoren er norsk metal punk på sitt mest fandenvoldske. Bandet har holdt på siden 2002 og er mest kjent for sine utenom vanlige aggressive sceneopptredener og tekster som kan få en gammel sjø-ulk til å rødme. Med en sound tuftet på 80-tallets Anthrax, SOD og Slayer leverer Waklevoren steintøff hardcore metal som treffer deg som en knyttneve midt i trynet. Forbered deg på brutal mosh-pit og fullt øs fra første riff på John Dee!

INSENSE – hard og bunnsolid metal!
Skiensbandet INSENSE har etter tre utgivelser og et utall fantastiske konserter over hele Norge opparbeidet seg et navn som et hardtslående og bunnsolid metalband. Band som Meshuggah, Strapping Young Lad og Sepultura kan nevnes som referanser, men Insense har skapt sitt eget sound, og har uten å tilhøre noen etablert sub-sjanger fått en hengiven fanbase i Norge så vel som i utlandet. Bandets nye album slippes våren 2011, og vil med sin intrikate blanding av skeiv riffing, aggressivitet og smakfulle melodier vise hvordan nytenkende metal skal høres ut i 2011.

HARM – THRASH TILL FUCKING DEATH!
HARM har levert  tight og brutal thrash metal siden starten I 1997.  Med debutalbumet "Devil" turnerte de Europa og har delt scene med band som: ENTOMBED, ROTTING CHRIST,MALEVOLANT CREATION og BLOOD RED THRONE. I 2006 skiftet bandet besetning og grunnlegger/vokalist Staffan Schulze måtte bygge opp bandet fra scratch. I dag er HARM tilbake med full styrke og jobber for tiden på oppfølgeren til debutskiva "Devil". Etter lange økter i øvingslokalet er HARM blir hardere og raskere enn noen gang og bandet leverer teknisk ekstrem thrash på sitt beste! Forvent solid headbanging når HARM åpner ballet på INFERNO kick-off 22.januar!

 

 

INFERNO METAL FESTIVAL 2011
Inferno er en internasjonal ekstrem metal festival som arrangeres 20. -23.april, i Oslo. Omtrent 50 konserter avholdes på Rockefeller og John Dee med klubbscener på Blå, Elm Street, Rock In, Victoria og Revolver. Siden starten i 2001 har festivalen vært med på å styrke norsk metal som sjanger både i inn – og utland og gitt metalfolket en verdifull møteplass med konferanser, expo og fire dager med helvetes bra musikk!

BILLETTER:
Billettservice/www.billettservice.no Phone: + 47 815 33 133
Festival pass   1.305,-(+avgift), Dagspass   465,-(+avgift), Klubbdag    220,-(+avgift)

For ytterligere informasjon, uttalelser, foto o.l. vennligst kontakt presseansvarlig Runa Lunde Strindin,
e-post runa@infernofestival.net/ mobil 986 17 177.

Følg oss på
http://www.facebook.com/InfernoMetalFestival