DEATHFARE og SOLSTORM på Tribute (14/1)

DEATHFARE og SOLSTORM på Tribute (14/1)

Fredag 14. januar:

Sandnes Rockeklubb starter 2011 med 2 tunge band, begge med tilknytting til den lokale musikkscenen, Det første bandet ut er Deathfare, gamle kjenninger fra mange opptredener på Tribute. De har spilt Death Metal i mange år og nå ser det ut til å løsne litt for bandet da de er tatt ut til å spille på By:Larm 2011 i februar. De beskriver seg selv som groovy bestialsk death metal med et snev av sæd,plasma og hat,en selvfølgelig kombinasjon… for et death metal band med respekt for seg selv.

Andre band i rekken er Solstorm er et up and coming doom band fra Bergen med lokale Helge Taksdal i rekkene, de beskriver seg selv som et post-apokalyptisk doom metal band ispedd anti-euforisk stoner,mens de eksperimenterer med dronestøy. Dette lyder som en spennende kombinasjon og vi gleder oss masse til å starte året med denne orgien av death metal VS doom metal.