JOAN JETT & THE BLACKHEARTS til Norge (7/6)

JOAN JETT & THE BLACKHEARTS til Norge (7/6)

 

JOAN JETT & THE BLACKHEARTS TIL NORGE!

Joan Jett er en levende legende – en innovatør og en hundre prosent rock n’ roll-stjerne som igjen er aktuell gjennom kinofilmen om hennes tidligere gruppe, The Runaways. Til sommeren kommer hun på besøk til Sentrum Scene i Oslo den 7. juni. Med seg har hun sitt trofaste band, The Blackhearts.

– Det var en kjempesuksess da Joan Jett varmet opp for Green Day på Ullevål Stadion i fjor, så vi ble veldig glad for å høre at kommer tilbake til Europa,  sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Agency

Med filmsuskessen om The Runaways er Joan Jett på ny tilbake i rampelyset, og artisen, ofte omtalt som "Rockedronningen", er fortsatt en vital rocker med et fantastisk scenetekke og ekte stjernekvaliteter. Siden oppstarten med The Runaways på begynnelsen av sytti-tallet har Jett hatt en lang og innholdsrik karriere, som blant annet rommer noen av rockens virkelig store låter som "I Love Rock ‘N’ Roll", "Bad Reputation", "I Hate Myself For Loving You" og "Crimson and Clove". Med åtte platinum- og gullplater og ni topp 40-hits, samt eget plateselskap og produsentjobber for andre artister, har Joan Jett satt store avtrykk i rockehistorien.

Jeg tør nesten påstå at alle mennesker har hørt en av Joan Jetts låter, og jeg tipper det blir høy allsang-faktor og skikkelig rocketrøkk på Sentrum Scene, sier Osmundsvaag.

Billetter legges ut i salg tirsdag den 30. november.