VALENTOURETTES speller Jokke i Bergen (20/11)

VALENTOURETTES speller Jokke i Bergen (20/11)

Lørdag 20. november 2010 – Bergen/Hulen

 

VALENTOURETTES

 

C.C. NOK 230,-

18 år leg plikt

 

Som seg hør og bør vil Valentourettes også i år legge sitt besøk til Bergen, og Hulen. Jokke er borte, men musikken og sangene hans lever videre – voldsomt!

http://hulen.no/files/Image/valentourettesstort.jpg

Valentourettes er et norsk tributeband som hyller rockeartisten Joachim "Jokke" Nielsen, og blåser liv i gode, gamle Jokke-låter. Bandet ble etablert i forkant av Stavanger Punkrockfestival i 2003 og er en samling av musikere fra Jokke og Valentinerne og Jokke med Tourettes.

Bandet består av Tarjei Foshaug, Petter Baarli, Runar «Kula» Johannessen og Petter Pogo, og man kan forvente at det blir kort mellom slagerne.  Disse gutta vil garantert lage liv inne i fjellet. Det finnes heller inget bedre sted å hylle den avdøde rockepoeten, enn norges eldste rockeklubb! Ta turen til Hulen!