BOB HUND til Rockefeller (30/3)

BOB HUND til Rockefeller (30/3)

Rockefeller onsdag 30. mars 2011

BOB HUND

 

 

Billetter er i salg lørdag 13. november kl. 10.00.

Skånerockerne er i studio for å spille inn ny plate som kommer ut 15. mars og deretter skal de på turné – hurra! Det nye albumet har ikke fått noen tittel ennå men før den tid kommer det en ny singel.

På slutten av nitti – og begynnelsen av totusentallet holdt Thomas Öberg & Co legendariske konserter hos oss og nå tar de turen tilbake til Rockefeller for å feire 25-årsjubileet som vi gleder oss sånn til.

bob hund lager folkmusik för folk som inte kan bete sig som folk og nå skal vi atter en gang dansa efter deras pipa!

 

Rockefeller 25 år 1986 – 2011

Den 14. mars 2011 er det nøyaktig 25 år siden konsertstedet Rockefeller åpnet sine dører. De 25 årene som da vil ha gått er stappfulle av norsk livehistorie, store internasjonale besøk, oppturer, nedturer, utvidelser, filmer, bøker og alt en ellers kan ønske seg av en live-scene.

I 1986 startet Rockefeller i det små. I dag består huset i Torggata av to scener (John DEE kom til i 1997), Pub i kjelleren, fem etasjer, store sidelokaler, ti barer og kapasitet på til sammen over 2000 personer. I 2006 tok vi også over driften av ærverdige Sentrum Scene med sin 1750 kapasitet. Rockefeller framstår i dag som et sted med solide røtter og lange tradisjoner, et sted med opparbeidet kunnskap og lang erfaring, et trygt sted å regne med for framtiden.

Rockefellers 25-årige suksesshistorie skal feires med et stort jubileumsprogram i 2011. Det som er sikkert er at vi kommer til å presentere en rekke store og spennende navn på programmet i denne perioden, og ha fulle hus og stormende jubel i salen. Akkurat sånn som vi liker aller best. Følg med de neste ukene og månedene for flere spennende oppdateringer om jubileumsfeiringen.

  

www.bobhund.nu

www.rockefeller.no


Rockefeller Music Hall. Bill. kr. 270,- + bill.avg. i forsalg på www.rockefeller.no, Posten, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.

18 år leg.