SANDNES ROCKEKLUBB med 2 konserter denne helga

SANDNES ROCKEKLUBB med 2 konserter denne helga

I helgen arrangerer Sandnes Rockeklubb 2 konserter på sin scene på Tribute i Sandnes.
 
Fredag 5 Nov kommer norske Shining.

Shinings definitive inntreden i metalscenen har ført til et av de største mesterstykkene sjangeren har sett på lenge.
Det var ingen overraskelse at Shining i 2010 skulle gå mørkere til verks – alle album frem til nå har ledet i den retning – men at resultatet ville bli så kompromissløst vanvittig som Blackjazz var vanskelig å spå. Jørgen Munkeby har her åpenbart gått inn i sin dystreste låtskrivermodus og kommet ut på den andre siden som ikke bare en absolutt godkjent growl-vokalist, men med en plate som ligger i et slags skjæringspunkt mellom Mr. Bungle, Satyricon og John Zorn; hysterisk komplekse, spastisk suggererende rocklåter som hamrer av gårde uten interesse for hvilepauser. Deres livefremførelse er mesterlig, velgjort og det er noe du ikke må gå glipp av!

Arr: Sandnes Rockeklubb
Aldersgrense: 18 år
Dørene åpnes kl. 20:00
Konsertstart kl. 22:30
CC: 250,- (200,- medl.)

www.sandnesrockeklubb.com

Lørdag 6 Nov kommer 12.

12 er et lokalt punkband, med medlemmer fra Ingenting og Motörheadcoverbandet Overhead. De startet opp for et par år siden, og har allerede rukket å spille landet rundt. Deres konsert i fjor på Tribute var knalltøff, og vi presenterer dem stolt frem igjen på Tribute i november, i forbindelse med deres plateslipp.

Lørdag 06.11.2010
Dørene åpner 20:00
Konsertstart 22:30
cc: 150/100

www.sandnesrockeklubb.com