KVELERTAK med venner på Rockefeller (7/10)

KVELERTAK med venner på Rockefeller (7/10)

Torsdag 7. oktober 2010 – Oslo/Rockefeller

KVELERTAK

+

PURIFIED IN BLOOD

+

HAUST

+

OBLITERATION

C.C. NOK 200,- + avgift

18 år leg plikt

Kvelertak kom i sommer ut med sitt selvtitulerte debutalbum som har blitt rost opp i skyene. VG triller fem på terningen og mener at: "Kvelertak rocker så heftig at de tar pusten fra deg". Med en frisk sjangerblanding av punkrock, metal og hardrock og masse herlige riff har Kvelertak blitt yndlinger til både publikum og kritikere. De spilte en konsert med høy temperatur under årets Hovefestival og vi forventer intet mindre når de entrer scenen på Rockefeller denne kvelden.
 
Purified in Blood ble dannet i 2003 og mottok i 2006 Alarmprisen for beste liveband før de året etter ble oppløst. I år er de derimot tilbake for fullt – kraftigere og bedre enn noensinne! I sommer kom albumet "Under Black Skies" som fikk en femmer i VG, Aftenposten og Lydverket: "Ambisiøs, episk og dynamisk metall fra blodtørstige siddiser". Nå er de ute med en splitter ny video til "Under den svarte himmel", sjekk den ut!