LIMP BIZKIT i Oslo (27/9)

LIMP BIZKIT i Oslo (27/9)

Mandag 27. september 2010 – Oslo/Sentrum Scene

LIMP BIZKIT

C.C. NOK 395,- + avgift

18 år leg plikt

Fri alder på Galleriet

Den legendariske rockegruppa Limp Bizkit er gjenforent og legger til høsten ut på Europa-turné. I juni slipper bandet sitt første studioalbum på syv år, og med den karismatiske vokalisten Fred Durst i spissen inntar nu metal-veteranene Sentrum Scene den 27. september.

Limp Bizkit ble dannet i Florida i 1995 og slo igjennom for fullt med albumet “Significant Other” i 1999. Ledet an av frontfigur Fred Durst og gitarist Wes Borland, og utstyrt med hit-singler som “Nookie”, “Rollin’ (Air Raid Vehicle)”, “My Generation”, “Take A Look Around” og The Who-coveren "Behind Blue Eyes, ble gruppa et globalt fenomen og har til nå solgt rundt 35 millioner plater verden over. Bandet har vært nominert til og vunnet uttallige priser verden over, samt toppet hit-listene i de fleste land. Limp Bizkits femte studioalbum har fått tittelen “Gold Cobra” og er ventet ute i juni 2010. Det er også knyttet store forventninger til gruppas verdensturné, som vil bestå av nytt og gammelt materiale, fremført av alle bandets originalmedlemmer.