THE BRITISH PINK FLOYD SHOW til Oslo og Bergen

THE BRITISH PINK FLOYD SHOW til Oslo og Bergen

The British Pink Floyd Show til Oslo fredag 7. oktober og Bergen lørdag 8. oktober 2011!

Fra produsenten av The Australian Pink Floyd Show kommer det en helt ny og enda større og mer spektakulær liveversjon av Pink Floyds grensesprengende musikalske univers.

The British Pink Floyd Show presenteres som "The Ultimate Live Pink Floyd Tribute Show" og inkorporerer en grandios lyd/lys/video-produksjon sammen med musikere i verdensklasse. Brit Floyd tar simpelthen Pink Floyd-hyllestopplevelsen til et helt nytt nivå.

Brit Floyd gjør to forestillinger i Norge i oktober 2011, først i Oslo Konserthus fredag 7. oktober før de tar turen til Bergen og Grieghallen lørdag 8. Oktober.

Billetter i salg via Billettservice fra:

lørdag 25. September kl 10.00.

 

Den verdensomspennende turnéen starter i England i midten av april neste år og har allerede bekreftet den prestisjefylte Isle of Wight-festivalen samt en konsert i London’s grandiose O2 Arena, for øvrig samme konsertsted som Roger Waters opptrer med konsertversjonen av The Wall på sin turné. Det sier noe om ambisjonsnivået til The British Pink Floyd Show!

Produsenten av Brit Floyd har siden starten med The Australian Pink Floyd Show (TAPFS) for 15 år siden produsert mer enn 1000 Pink Floyd-hyllestforestillinger over hele verden. Sentrale bandmedlemmer samt tekniske ressurser og personell innen video, lyd og lys har sin bakgrunn fra TAPFS, inkludert Brit Floyds musikalske leder, gitarist og vokalist Damian Darlington.

Mer informasjon på www.britfloyd.com

Dato : Fredag 7. Oktober 2011

Sted : Oslo Konserthus

Dørene åpner : kl 20:00

Konsertstart : kl 21:00

Billetter kr 525,- / 475,- + avgift. Nummererte sitteplasser.

Dato: Lørdag 8. Oktober 2011

Sted: Grieghallen

Dørene åpner: kl 19.30

Konsertstart: kl 20.00

Billetter kr 475 / 425 + avgift. Nummererte sitteplasser.