NOFX på Sentrum Scene i Oslo (30/6)

NOFX på Sentrum Scene i Oslo (30/6)

Onsdag 30. juni 2010 – Oslo/Sentrum Scene

NOFX

+

VENEREA

C.C. NOK 290,- + avgift

18 år leg plikt

 

NOFX_1.jpg

 

NOFX er et punkband fra California dannet i 1983. Den originale besetningen besto av vokalist/bassist Fat Mike (Mike Burkett), trommeslager Erik Sandin og gitarist Eric Melvin. Siden 1991 har også El Hefe (Aaron Abyeta) vært fast medlem på gitar og trompet. Bandet har et mangfoldig musikalsk uttrykk med elementer fra både punk og ska men blir ofte plassert i sjangeren pop-punk. Tekstene er typisk satire med emner som politikk, samfunn, subkulturer, rasisme, musikkindustrien og religion. Til sammen har de solgt over 6 millioner album over hele verden.

Snart tretti år etter oppstarten kan de amerikanske bråkmakerne fremdeles garantere for noen av de beste melodiøse punklåtene og villeste konsertene. Nå er de aktuelle med en dobbel gavepakke til fansen: fjorårets album ”Coaster” og den helt ferske EP’n ”Cokie The Clown”.

www.myspace.com/nofx
www.nofxofficialwebsite.com