THIRD BRIGADE + BREED i Bergen (11/6)

THIRD BRIGADE + BREED i Bergen (11/6)

Lørdag 11. juni 2010 – Bergen/Garage

THIRD BRIGADE

+

BREED

C.C. NOK TBA

20 års leg plikt

Dobbeldose tungmetal når et band som nettopp har nedkommet med album, og et band som går svanger som bare faen, slår sine pjalter isammen og kommer for å filleriste bergenserne i junisolsteiken(?)

THIRD BRIGADE
Inspirert av et enormt musikalsk mangfold opererer Third Brigade i brytningspunktet mellom rock/stonerrock og metal. Trioen fra Ibsenbyen Skien kaller det melodiøs hardrock – feite dropgitarer, tunge grooves og en rumlende bass du kjenner i beina. Meloditeften er likevel kanskje bandets varemerke, og alle tre bandmedlemmene bidrar med det vokale både live og i studio. Blandet smakfullt sammen i et enormt lydbilde, med erfaringen fra snaut 100 gigs og endeløse øvingstimer får du plata – A Strangers Confession.

Trioen har bl.a. varmet opp for Spellemannsvinnerne Audrey Horne på Hulen i Bergen og har flere turneer i Norge bak seg. I 2006 vant gruppa Rockekampen i Bø og har siden vært under «NRK Urørt anbefaler» med en rekke av låtene fra deres debut-EP Silence.

Bandets debutalbum A Strangers Confession hadde slippdato 4. januar 2010 og har både før og etter slippdato høstet gode anmeldelser og terningkast i norsk presse.

www.thirdbrigademusic.com

BREED
Breed har nå spilt inn, mikset og mastret nye skiven! Skiven er spilt inn i TopRoom Studio og Urban Studio Oslo, Mikset i Fredman Studio, Gøteborg og mastret hos Tailor Maid i Sverige.

Mye har skjedd med bandet det siste året, og vi er et levende bevis på at ting tar tid. Men ikke uten grunn…å levere ett oppfølger album er en aldri så liten utfordring. Penger, tid og ikke minst skriving av selve materialet er tre veldig avgjørende faktorer for hvordan utfallet blir. Vi har alle jobbet hardt og lenge med denne skiven, og vi kan med hånden på hjertet si at vi er veldig stolte av produktet!

Med Maurice godt tilbake i førersetet og Tommy Core bak trommene står vi nok en gang klare til å levere en god, feit dose tung musikk.

Skiven kommer ut rundt August 2010, mer info vil komme i forbindelse med utgivelsen.

www.breedmusic.net