THE LITTLE BIG MAN HAS GONE!

THE LITTLE BIG MAN HAS GONE!

 

Today my heart is broken, Ronnie passed away at 7:45am 16th May. Many, many friends and family were able to say their private good-byes before he peacefully passed away. Ronnie knew how much he was loved by all. We so appreciate the love and support that you have all given us. Please give us a few days of privacy to deal with this terrible loss. Please know he loved you all and his music will live on forever.

– Wendy Dio

Dette var meldingen som kom i dag fra kona Wendy Dio. Ronnie James Dio har kjempet mot kreften siden i fjor sommer, og i år ble han så dårlig at at måtte avlyse alle konserter på årets turne. Og i dag måtte han dessverre gi tapt i kampen mot sykdommen. Han har gitt oss mange gleder gjennom et langt liv innen hardrocken, og selv om Dio nå selv er borte, vil musikken hans uansett leve videre.
Han huskes godt fra sin tid både i Black Sabbath, Rainbow, Heaven & Hell og i sitt eget band DIO.