KEEP OF KALESSIN i Bergen (13/5)

KEEP OF KALESSIN i Bergen (13/5)

Torsdag 13. mai 2010 – Bergen/Garage

KEEP OF KALESSIN

+

IN VAIN

C.C. NOK 210/170 + avgift

18 år leg plikt

MGP-favorittene Keep of Kalessin kommer til Bergen og Garage torsdag 13. mai. Hvem skulle trodd at norske ekstrem metal-avleggere fant veien inn i TV-ruten i beste sendetid en Lørdagskveld? For 15 år siden ville et slikt scenario være utenkelig, men mye har skjedd siden black metal-scenen begynte å blomstre på tidlig 90-tall.

Skepsis og rampestreker har byttet plass med spaltemeter med positiv omtale i dagspresse, Spellemannspriser og sosial anerkjennelse. Trønderne i Keep of Kalessin har maktet å gjøre denne positive omdreiningen til en farbar vei for sitt glødende virke. Ikke bare oppnådde de pallplassering med den mye omtalte MGP-deltakelsen, de har også klart å holde på sin gamle kjerne av fans. Noe av et mesterstykke, med tanke på de kulturelle motsetningene dette innebærer.

Platene Armada og Kolossus åpnet dørene til en bredere publikumsmasse uten å gå på tvers av sin musikalske brodd. I mai kommer bandet med det flunkende nye albumet Reptilian som også inneholder suksess-singelen "The Dragontower". Gjetordene  om at et storverk står for trappene har allerede begynt å svirre.
www.keepofkalessin.no

InVain er med som support på Keep of Kalessins turné.