Kommende konserter på Last Train

Kommende konserter på Last Train

TORS 22/4 – Bungalow Ranchstyle 50,-
Bungalow Ranchstyle ga ut en av fjorårets aller råeste vinyl-EPer. Derfor er vi mange som er overbegeistra når vi har mottatt nyheten om at de har returnert til studioet og at bandet snart er å finne på Last Train igjen. Kvartetten ble startet på rester av Cato Salsa Experience, Team Spirit og Fairfuck. Man hører klare spor av både garasjerock og hardcore, men også en masse annet. Groove.no skreiv mye positivt om debututgivelsen. For enkelthets skyld kan vi nøye oss med beskrivelsen "rått, organisk og renskårent".
http://www.myspace.com/bungalowranchstyleband

TIRS 27/4 – Roger Græsberg & The Anti-Music Bonanza 50,-
Roger Græsberg fra Hedmarks viltvoksende skoger imponerte med sin uforutsigbare kombo av rock, folk, indie og køntri for noen få år siden, og spilte under blant annet Øyafestivalen og by:Larm. Til høsten skal et album være klart og som en forsmak slippes nå en singel. Slippefesten for denne smakebiten er passende nok lagt til Last Train og vi ser ingen grunn til at du skal bli hjemme. Roger og hans Anti-Music Bonanza setter spilleglede og musikklek i høysetet. Deres upåklagelige humør kommer til å smitte over på deg og dine venner.
http://www.myspace.com/antifolkexperience

TORS 6/5 – Charlotte & The Co-Stars 80,-
De siste åra har Charlotte og hennes medspillere laget deilig, myk americana og støvete rock. I 2007 kom debutalbumet Win Love Win og i disse dager gjøres oppfølgeren ferdig. Der kommer du til å finne flere sterke låter og en duett med selveste Ebbot Lundberg (The Soundtrack of Our Lives/Union Carbide Productions). Få en forsmak på hva Charlotte & The Co-Stars har jobbet med de siste månedene på Last Train. Garantert god stemning og blide tryner!
http://www.myspace.com/charlotteandthecostars

TORS 13/5 – Aurora Plastic Monster 50,-
Rock'n'roll-trioen Aurora Plastic Monster er tilbake på Last Train. Bandet har en rekke finfine vinylutgivelser, samt masse konserter i inn- og utland, på samvittigheten. Til høsten skal et nytt album være klart og kanskje du kan få noen smakebiter allerede denne kvelden. Det er ingen grunn til å bli hjemme når det er feiring av primitiv rock og beslekta moro på din favorittbar.
http://www.myspace.com/auroraplasticmonster

SØN 23/5 – Meadows & Io 50,-
Kongsberg-bandet Meadows & Io het tidligere When Does the Music Start. For ikke lenge siden ga de ut det fine albumet Fieldwork under sitt nye navn. Groove.no mente at bandet "frimodig dyrket frem sine storslagne arrangementer, som toucher borti både 70-tallets prog, jazz, blues og indie". Bandet sjøl mener at de har henta inspirasjon fra blant annet Miles Davis, Flaming Lips, Captain Beefheart, Neil Young og Sonic Youth. Noen har også prøvd å trekke inn referanser som Magnolia Electric Co og Giant Sand. Vi garanterer en stemningsfull søndagskveld, med mye å glede seg over for den kvalitetsbevisste.
http://www.myspace.com/meadowsandio

Kommende konserter

TORS 27/5 – Astroburger 100,-
SØN 6/6 – Those Nights (DK) 100,-
TIRS 15/6 – Misty Range 50,-
TORS 24/6 – Magnus Moriarty
TIRS 6/7 – Phone Joan 50,-
TIRS 10/8 – Gerilja + Blood On Wheels

www.lasttrain.no