ZEROMANCER i Oslo (13/3)

ZEROMANCER i Oslo (13/3)

Lørdag 13. mars 2010 – Oslo/Rockefeller

ZEROMANCER

+

DISKOTEK

C.C. NOK 270

 

Neste helg setter ZEROMANCER kursen mot Europa for å spille en rekke konserter. Forrige helg varmet de opp i Bergen og Stavanger, og nå er turen kommet til Oslo. Dette blir første anledning for fansen i hovedstaden til å høre de nye låtene fra det splitter nye albumet "The Death of Romance" live og den aller siste sjansen før bandet reiser ut i Europa.

Det er over ti år siden Seigmen ble oppløst og Zeromancer stod frem med sin fengende og glamorøse synthrock. Alex & co. kom tidligere i år med "Sinners International" og dro ut på en lang Europaturné. Det gikk så godt at de like gjerne dro rett tilbake i studio i høst og slipper ny plate "The Death Of Romance" 5. mars.

Zeromancer på myspace
Diskotek på myspace