ZEROMANCER i Trondheim (12/3)

ZEROMANCER i Trondheim (12/3)

Fredag 12. mars 2010 – Trondheim/Blæst

ZEROMANCER

C.C. NOK 180/240

 

Neste helg setter ZEROMANCER kursen mot Europa for å spille en rekke konserter. Forrige helg varmet de opp i Bergen og Stavanger, og nå er turen kommet til Trondheim og Oslo. Først ute er Blæst i Trondheim og dette blir første anledning for trønderne til å høre de nye låtene fra det splitter nye albumet "The Death of Romance" live.

Zeromancer steg på slutten av 90-tallet opp av asken etter det inflytelsesrike rockebandet Seigmenn, og har siden det levert rå industrirock blandet med "mer laidback electrorock" (musikknyheter.no). Etter fire sterke plateutgivelser og en rekke uforglemmelige live-show er
det bare å glede seg til deres nyeste skive "The Death Of Romance" og den påfølgende turneen.

Zeromancer på myspace