STORÅS FESTIVALEN reddet

STORÅS FESTIVALEN reddet

 

Storåsfestivalen er reddet. Det går fram av en pressekonferanse som Sveinung Sundli, Per Tronsaune, Gunnar Sørløkk, Stein Vanebo og Bjørn Steinar Kirkholt innkalte til i dag.

– Det blir en to-dagers festival den 30. og 31. juli, bekrefter Per Tronsaune.

 

Storås har fått inn en egenkapital på Kr. 800,000. Denne er forventet å vokse ytterligere i løpet av kort tid, opplyste Tronsaune.

Han mente det var to ting som var kritisk i forhold til å starte arbeidet med en festival neste år: Lokalt engasjement og finansielt grunnlag. Med begge ting på plass kan arbeidet fram mot nye Storås starte for alvor.

 

-Mange har lurt på profilen, og selv om vi ikke har artister å slippe ennå, tar vi sikte på å presentere både smalt og bredt, surt og søtt. Man vil kunne kjenne igjen profilen fra festivalens fire første år, mener Tronsaune.

-Vi skal trekke folk, og som festival vil vi bli målt etter om folk har det artig. Men vi skal også overraske, lover han.

Organisasjonen til den nye Storåsfestivalen er ennå ikke på plass. Dette fordi det skal etableres et selskap som ikke er stiftet ennå. Generalforsamlingen i det nye Storås-selskapet får oppgaven i å ordne et fungerende styre til festivalen, opplyses det på pressekonferansen.

Festivalen håper å kunne slippe de første artistnavnene og starte billettsalget allerede neste uke.