NOCTURNAL GRAVES på Garage i Bergen (27/11)

NOCTURNAL GRAVES på Garage i Bergen (27/11)

Fredag 27. november 2009 – Bergen/Garage

NOCTURNAL GRAVES (AUS)

+

DEAD TO THIS WORLD (N)

CC: NOK 120,- + avgift

20 år

Nocturnal Graves spiller old School Death/blackmetal av ypperste klasse og er allerede blitt et undergunnsikon. Dette er australienernes første tur til Europa. Dead To This World, med medlemmer fra Taake, Gorgoroth, ex-Immortal og Slavia, spiller deaththrash.

NOCTURNAL GRAVES (AUS)
After releasing some exceptional demos and a picture 7" since they formed in 2004, Nocturnal Graves at last release their first full length LP. An appropriate and honorable addition to the NWN! roster, Nocturnal Graves play searing and aggressive metal in the true Australian barbarian tradition. These songs are far from generic, however. The trio of marauders known as Nocturnal Graves creates maniacal deathrash untainted by all non-metal influences. All of the members are well known in the Australian scene and their professionalism and devotion to their demonic craft is apparent in every riff they have written for this album. In addition to the attention to detail paid to their songwriting, the band spent many hours in the studio to achieve flawless production. The end result is something similar in style and artistry to Ares Kingdom's Return to Dust yet retaining some of the inherent bestiality that pervades the Australian scene. Ultimately, this is how deathrash should be played and recorded. All other inferior bands should take lessons from these masters.
www.nocturnalgraves.net

DEAD TO THIS WORLD (N)
Dead to this World ble starta opp i 2002 etter at Iscariah forlot Black Metal bandet Immortal. I 2005 ga Iscariah ut 'Demo 2005' som ble spilt inn når han oppholdt seg i England. Denne utgivelsen ble utgitt i 150 ex. og var bare ment for presse og plateselskaper.
Senere i 2005 ble Dead to this World satt opp som ett fullt band og begynte å øve for fullt. I September 2006 ble demoen gitt ut på nytt i form av en 7"EP, denne gangen med tittelen 'Dominions of hell' gjennom det tyske kult-selskapet Iron Pegasus Records i 500 ex. Samtidig slippes det en split 7"EP med norske Audiopain på italienske Hearse Records.
Dead to this World er nå bestående av 4 medlemmer og debutplata er nå utgitt via Dark Essence Records i Europa.
Høsten 2008 slipper Modern Invasion Music en lisens-versjon for territoriene Australia / New Zealand med en bonus-låt og Century Media Records sørger for utgivelse i Nord-Amerika.
www.myspace.com/deadtothisworld

+ DJ: GUMSLASHER
 
STORT SALG AV VINYL, CD'ER, T-SKJORTER ETC. ETC.

Dør åpner kl. 22. – Konsertstart kl. 22.30 – Aldersgrense: 20 år.
BILL: 120,- + avgift. Forsalg: Apollon – 55 31 59 43