NORWAY ROCK med UDO og Kick Off Parties

NORWAY ROCK med UDO og Kick Off Parties

Stiftelsen Norway Rock Kvinesdal er i full sving med festen til vårt 5 års jubileum! Mange band er allerede klare, og vi skal snart dele dem med våre kjære festivaldeltakere!

Mandag 23. November starter første Kick Off i forbindelse med U.D.O's Norgesturne. Her vil man få de første 11 band servert på storskjerm, og muligheter til å vinne pass til festivalen 2010!

U.D.O Kick Off tour:
Oslo, John Dee: mandag 23.11
Bergen, Garage: tirsdag 24.11
Stavanger, Folken: onsdag 25.11
Kristiansand, Kick: torsdag 26.11

U.D.O burde ikke være ukjent for mange, et band med fartstid siden 1987, og stor fanskare.  De har nettopp utgitt det massive albumet Dominator som har høstet mange flott anmeldelser. Så selv om vinteren er løs, så er det ingen grunn til å sitte å vente på sommeren kommer!
Her blir det god heavy metal på sitt beste, og man skal ikke se bort fra en heldig publikummer får tak i en trommestikke eller to etter konserten:-D Klarer man det blir det en ytterlig mulighet til å anskaffe seg et festivalpass!

Det blir kick off i februar, mars og april hvor flere band samt headlinere vil bli annonsert, så følg med på hjemmesiden for mer info!

Ha en deilig rockeuke, hvor du enn er!