ASTA KASK tilbake i Trondheim (14/11)

ASTA KASK tilbake i Trondheim (14/11)

Lørdag 14. november 2009 – Trondheim/Uffa

ASTA KASK

+

RELIGIØS VOLDTEKT

CC: NOK 60,-

 

Nå er det snart 3 år siden sist det svenske punkbandet ASTA KASK var i Trondheim og spilte konsert (den gang på Storås Utested/Familien) og det ble en skikkelig hurrakveld. Bandet fikk ikke gå av scenen før de hadde spilt alle sangene de kunne, og det vitner bare om at de oppmøtte ville ha mest mulig fra dette legendariske punkbandet.
ASTA KASK ble dannet i 1978 under navnet X-TAS men byttet til dagens navn 2 år senere. Rakk å gi ut 3 LP-er og 3 EP-er før de ble splittet i 1986. 17 år senere fant de igjen ut at det var dags for mer ASTA KASK og begynte å turnere igjen. 3 år senere slapp de sitt hittils siste album kalt "En för alla ingen för nån".

 

http://www.myspace.com/astakask