ROCKEFELLER med mørk Halloweenfeiring

ROCKEFELLER med mørk Halloweenfeiring

Rockefeller lørdag 2

 

Rockefeller, John DEE & Sentrum Scene
W.A.S.P – EL CACO – SAHG


Vi disker opp med mørke, tunge og (litt) skumle band for å gjøre Halloween-helgen din komplett!


Fredag 30. oktober, Sentrum Scene
Beast of Babylon World Tour
W.A.S.P.

Disse amerikanerne har holdt stø kurs siden 1984 og innehar en av hedersplassene i metallverden. W.A.S.P. ble raskt et beryktet band, spesielt på grunn av sitt heftige sceneshow, og bandet har faktisk opplevd å bli bannlyst i Drammenshallen. Blackie Lawless har forsterket besetningen sin med nytt friskt blod, og kommer til Oslo mer tent en noensinne.
www.myspace.com/wasp
Bill. kr 320,- + bill.avg. 18 år leg.

 

 

Lørdag 31. oktober, Rockefeller
EL CACO
Special guest: The Dirty Callahans

En herlig kveld med R-O-C-K! Alt klaffer for El Caco for tiden, som har gitt ut en av årets beste plater med ”Heat”, som fikk en sekser i VG: ”Et riffbeist av de helt sjeldne!”. Dirty Callahans har også slått an med plata ”Stepping on Toes”, Musikknyheter var i fistel og ga 10/10: ”…det blir bare tøys å nevne favoritter. Hele forbanna skiva takk! And make it a double!”.
www.myspace.com/elcaco / www.myspace.com/thedirtycallahans
Bill. kr. 200,- + bill.avg. 18 år leg.
 

 

Lørdag 31. oktober, John DEE
SAHG
Supp.: Ribozyme

Stjernelaget med medlemmer fra Audrey Horne, Gorgoroth og Manngard gjør metal på gamlemåten, det er blytungt med hylende gitarer og det hele. De kom med sin andre plate ”Sahg II” i fjor som ble mikset av Rob Caggiano fra Anthrax.
www.myspace.com/sahg
Bill. kr. 150,- + bill.avg. 18 år leg.
 

 

www.rockefeller.noRockefeller Music Hall. Billetter i forsalg på www.rockefeller.no, Posten, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.

 

18 år leg.