PETER AND THE TEST TUBE BABIES på Elm Street (30/10)

PETER AND THE TEST TUBE BABIES på Elm Street (30/10)

Fredag 30. oktober 2009 – Elm Street

PETER AND THE TEST TUBE BABIES

+

THE SCHMUCKS

C.C. NOK 250

 

PETER AND THE TEST TUBE BABIES ble dannet i den lille engelske byen Peacehaven i 1978. Bandet ble på grunn av sine humoristiske tekster sett på som et av banda som kom inn under undersjangeren "punk pathetique" sammen med blant andre band som Toy Dolls og Splodgenessabounds.

 

Bandet slapp sitt debutalbum i 1982 og har siden den gang gitt ut 12 fullengdere i tillegg til 9 singler og EP-er. Deres siste album "A Foot Full of Bullets" kom ut i 2005 og er det siste bandet har levert i studio. De har i alle disse årene vært et aktivt liveband og på fredag kveld blir det sikkert muligheter til å få høre en rekke av de gamle klassiske PETER AND THE TEST TUBE BABIES låtene. 

 

http://www.testtubebabies.co.uk/