TRØNDERFEST med ÅGE (16/10)

TRØNDERFEST med ÅGE (16/10)

Fredag 16. oktober – Trondheim/Dødens Dal

Trønderfest
med
Åge Aleksandersen

+

Dag Ingebrigtsen & the Dynamite Kids

 +

Sie Gubba

 

https://www.uka.no/media/cache/945dd182d4ff45c6b87331ff3a21e959.jpg

Det er duket for Trønderfest i Dødens Dal med Åge Aleksandersen & Sambandet, Dag Ingebrigtsen & The Dynamite Kids, samt Sie Gubba. Ta frem skinnvesten, og bli med på fest! NB: Teltets barer tar KUN kontanter. Vi oppfordrer alle til å ta ut penger på forhånd.

Åge Aleksandersen og Sambandet

Syns du at atomkrig er fælt og at høsten er for lang? Ta en pause, Åge og Sambandet er i byen…
Under Spellemannsprisen i 1984 sang Åge Aleksandersen seg inn i den norske folkesjela og 25 år senere har han fortsatt mytji lys og mytji varme å by på. Rockekongen har en egen evne til å produsere sterke melodier, med tekster om det nære, kjære og allmenngyldige som treffer en nerve i samtlige generasjoner. Med Sambandet i ryggen leveres allsangperler som "Fire pils og en pizza", "Rosalita", "Min dag" og ikke minst den tidløse vorspielhiten "Levva livet". Ved utgivelsen av Åge Aleksandersen og Sambandets siste album "Katalysator" skrev VG: "…Aleksandersen er det nærmeste vi i Norge kommer en slik rock'n'roll-erketyp som ethvert sivilisert vestlig land må ha minst én av for å kunne kalle seg en nasjon". At han har passert 60, legger ingen demper når Sjefen lader opp Fendern og Sambandet kjører i gang kompet, tvert imot. Rockelegenden kan oppleves live i Teltet 16. oktober.

Dag Ingebrigtsen & the Dynamite Kids

Som stemme i trøndersk popliv gjennom 20 år, har Dag Ingebrigtsen mye å skilte med. Han debuterte med gruppen Subway Suck i 1977, og har siden den gang spilt en stor rolle i norske rockeband som The Kids og TNT. Ingebrigtsen har hits som "Forelska i lærer´n" og opptil flere fotballsanger for Rosenborg, deriblant "Rosenborgsangen", og han deler gladelig!

Sie Gubba

Sie Gubba oppstod ved trekkspillfestivalen i Tydal allerede i 1995. Siden den gang har de turnert land og strand og vært innom de fleste bygdefestivaler i landet. Selv om mange nok vil plassere bandet blant dansebandplatene betegner bandet seg selv som en blanding av køntri og folk. «Trøndersk bruksmusikk på dette nivået har Norge ikke hørt siden D.D.E. på sitt mest fokuserte. Gratulerer!", skrev Adressa ved den siste utgivelsen, dermed kan vi ikke annet enn å forvente tenner i taket og hæler i tapeten når gutta inntar teltet sammen med Åge og Dag denne kvelden.

Dørene åpner kl 17.00. Første konsert begynner kl 19.00