SABATON på John Dee (10/10)

SABATON på John Dee (10/10)

Lørdag 10.10.09 John Dee

SABATON (S)

+

Leprous

 

 

Sabaton ble dannet i 1999. Etter at de første sangene ble spilt inn i "Abyss studio", ble Sabaton kontaket av noen plateselskaper. Bandet valgte å signere hos en italiensk selskap som lanserte promo-cden deres; Fist for Fight'. Et år etter innspillingen av promo cden valgte de å spille inn deres debutalbum; Metalizer.

Sabaton spilte konserter i hele Sverige, og etter to år med venting for å få plateselsapet til å lansere cden; Metalizer, valgte Sabaton å spille inn et nytt album. Men denne gangen ville de gjøre det på egenhånd uten finansiel hjelp fra plateselskapet

Bandet kom ut med et nytt album med navnet Primo Victoria of begynte å forhandle med andre internasjonale plateselskaper. De valgte å signere med metal datterselspaet til "Sound Pollution", kalt Black Lodge.

Deres fjerde album ble gitt tittelen Attero Dominatus, som fortsetter med krigstemaet fra Primo Victoria med sanger som "Back in Control" (Som fokuserte på det Britiske angrepet på Falklands øy for å ta den tilbake), "Attero Dominatus" (det russiske angrepet på Berlin som avsluttet 2 verdenskrig i vesten) og "Angels Calling" (Som handler om skyttegravskrigene under 1. verdenskrig), og ble utgitt den 28. Juli 2006.

Sabaton har også relansert deres første album, Metalizer, en dobbeltdisk spesial som inneholdt hele deres første album, Fist For Fight remikset på den andre disken, også en ny sang kom med, Birds of War. Iden ble lansert Mars 2007.

Sabaton På MySpace

Bill. kr. 200,- + bill.avg.

18 år leg.