ADOLESCENTS på Garage i Oslo (11/8)

ADOLESCENTS på Garage i Oslo (11/8)

KLUBB ØYA M/ ADOLESCENTS (US) + RONNY PØBEL (N) + BLOOD COMMAND (N)

18 år leg.

180,-

Tirsdag 11. august 2009

Stort mer legendariske en disse opprørske kara går det vel neppe an å bli! De fleste ikoner gir ut haugevis av skiver, Adolescents trengte bare langlengderen "Kids of the Black Hole" i 1981 for å skrive seg inn i et av punkens viktigste kapittel. Forhåndssalg i døra og via platebutikken Tiger

ADOLESCENTS (US)

 

adolescents.jpg

 

Adolescents er et punk band med oppstart i 1979 fra den orginal punk perioden i California. Punk-scenen i USA oppstod som en smittsom farsott, i 1977 dukket Stiff Little Fingers opp i Belfast, the Anti-Nowhere-League 1980 i England Cheap Nasties i Australia 1976. For å nevne band som har et litt nærmere slektskap til Adolescents enn klassiske punkband som Sex Pistols, New York Dolls og The Ramones.

Bassist Steve Soto forlot Agent Orange samme år, og sammen med frontmann Tony Cadena, gitaristene Frank Agnewafter og John O'Donovan med Peter Pan bak et hardtslående batteri ble det Adolescents orginale line-up. O'Donovan og Pan ble erstattet av Rikk Agnew (tidl. Social Distortion og The Detours) og Casey Royer.

Bandet mekket kjapp, energisk musikk og ble forgjengere for Orange County's punk scene.

Sporadiske låtslipp fra tidlige åtti-talls demoer finnes på finnes på 2005 albumet "Complete demos 1980-1986", Frontier records.

Greit, tida har gått, men det er mer driv, hårete baller og testesteron i disse karene enn fysiske lover skulle tilsi.

En legendarisk konsertkveld med et av punkhistoriens største band!

 

http://www.youtube.com/watch?v=flcNU-0v8YQ">YOUTUBE

http://www.myspace.com/adolescents

Spilletid: 23.00

 

BLOOD COMMAND (N)

 

 

bloodcommand.jpg

 

Bandet er inspirert av norske JR Ewing og svenske Kent. Når bandet spiller live har de med seg fire ekstra personer.

Målet for året er å få ut plate og få promotert seg selv så mye som overhodet mulig.

"Blood Command har bare en håndfull konserter bak seg, men har allerede vakt stor begeistring blant bergenspublikummet, vært ukas urørt på P3, vunnet stipend og har en rykende fersk 10´tommer på vei til butikkene. Vi synes at Blood Command er überfete fordi de lager herlig alternativ rock inspirert av band som Pretty Girls Make Graves, Hot Snakes, PJ Harvey, og fordi vokalist Silje har den kuleste vokalen vi har hørt på mange år…"

– Blæst

Influensene er drøssevis; Arrogance, Depeche Mode, Guy Richie Movies, Yeah Yeah Yeahs, Tokyo Ice Tea, PJ Harvey, Neon Blonde, DJ'ing, Pet Shop Boys, Black Flag, Twin Peaks, Dancing, Fugazi, Expencive Vine, Fankie Wilde, Wowo with sourmix , At The Drive-In, Punkrawk, Kent, Hotel Breakfasts, Jazz, Camel, Fender telecaster, Roxette, Rocket From The Crypt, Angst, og det er bare et lite utvalg!

Kjør dette i blenderen og du får en knock-out smoothie!

Silje – lead vocals / Andersen – lead guitars / Sigurd – drums / Mattador – percussion / Alex – bass / Remi – guitar / Jon – guitar /

Spilletid: 22.15

http://www.myspace.com/bloodcommand 

http://www.youtube.com/watch?v=X_RBm-3iC-I

 

RONNY PØBEL (N)

Ut av det blå dukket den 36 år gamle blikenslageren Ronny Pøbel fra Gjøvik, plutselig opp i Oslos rockemiljø. Ronny utnevnte seg selv til "Samfunnshater " med parolen "Føkk Døkk". Før den tid, hadde Ronny skilt seg, for å bli Backstreet Girls sin roadie. Men han har i mange år skrevet tekster, og hatt en drøm om en dag å kunne stå på scenen. "Det er på scena alt kjæm ut!", sier Ronny.

 

ronnypøbelny.jpg

 

 

I 2006 begynte Ronny å lage de velkjente låtene, i samarbeid med Petter Baarli og Dan Thunderbird i fra Backstreet Girls. I 2007 var Ronny klar.

Debutalbumet "Føkk Døkk" ble gitt ut på VME, etter at Ronny hadde brukt utallige gitarister og trommiser, før han fant frem til dagens besetning.

 

I 2008 ble juleplata "Penga Går Som Faen" utgitt ut på vinyl, og i år kom albumet "Raseri" ut.

Ronny Pøbel-Vokal
Petter Pogo-Bass
Cris Doll-Gitar
Andy Hønter-Trommer

http://www.myspace.com/ronnypobel   

http://www.youtube.com/watch?v=uz59qFUXDIg

Spilletid: 21.30

 

DØRENE ÅPNER KL. 21.00