BARBED WIRE på Cafe 3B (15/8)

BARBED WIRE på Cafe 3B (15/8)

Lørdag 15. august – Cafe 3B / Trondheim

BARBED WIRE

Det er ikke så verst å være fan av hardrock i 2009 når det fins folk som veit hvordan rock skal gjøres hard!

Barbed Wire, tidligere kjent som Evil Angels, fant tonen i 1993 og rulla rundt i nabo-bygdene med sine favoritt-låter som de selv pleide og feste hardt til. Det gikk i AC/DC, Metallica og sterk kaffe. Og det gjør det fremdeles! Etter en mengde utskiftninger hvor bl.a. sambygding
Kenneth Kappstad (Gåte, Motorpsycho) var innom og piska skinnene, ble det brått stopp
rett over årtusen-skiftet.

Men etter en real hit-låt på lokalt territorie, Bakrus Blues, som etter hvert gjorde furore på diverse nachspiel rundt i Trondheim by på midten av 2000-tallet, fant gutta ut at beintøff rock og hard boogie var det de ville fortsette med. Smart valg! For det er nemlig det de kule jentene digger også.

Men det er ikke så lett å komme fra Midt-Norge, spesielt
et sted som Meldal kommune (kjent for underholdende NM i hopp i Kløvsteinbakken & Storås festivalen), og spille heftig rock .Det gjør ingenting så lenge bandet holder på stilen, kaffen blir sterkere og Malcolm Young lager låter om avspora tog. Sånne ting fører til en dedikasjon til
rocken som virkelig svinger i et folkets hus som rister ustøtt. På Storås gjør det akkurat det, når Barbed Wire slipper sin første full-lengder, Fire It Up, på Folkets Hus fredag 20. mars 2009. 12 låter som trøkker, fenger som djevelen og holder et tempo som Lemmy ville tømt JD-flaska til litt kjappere enn vanlig. Dette er rock'n'roll,eller hardrock som vi kalte det i 1987, i beste velgående den dag i dag og den kommer alltid til å være her. For band som Barbed Wire sørger for at vi rockers tømmer baren og aldri glemmer hvor vi kommer fra.

("Fire It Up" av Barbed Wire fikk bla terningkast 4 av 6 i April utgaven av Scream Magazine, og 3 av 5 i Norway rock Magazine, 4 av 6 i Adresseavisa)

************************************************************

Line up: CyZtom: vokal .Atle Steigedal: Gitar, Ove Ronny Bolme: Gitar, Roger Steigedal: Bass. Ole Gunnar Steigedal: Trommer

 

Mere info på: www.myspace.com/barbedwiretf & www.reverbnation.com/barbedwiretf

Hjemmeside:  www.barbedwire.no

Musikkvideo: http://www.youtube.com/watch?v=gyHRotlcx80